Autoriseret Nissan værksted i Køge

Service Nissan – reparation af din bil
Vores mekanikere er meget erfarne med Nissan og de uddannes konstant på teknisk skole efter fabrikkens retningslinjer. Vi er også tilsluttet teknologisk instituts værktøjs- og reparationskontrol. Det betyder, at din bil bliver repareret med værktøj, som altid er toptunet og reparationen er udført korrekt og efter fastlagt skema.
Nissans prismatch dækker ud over bedste pris, at serviceeftersynet bliver gennemført af specialuddannede Nissan mekanikere. Hos os bliver der udelukkende anvendt originale dele, hvilket beskytter bilejeren mod bortfald af bilens garanti.

Servicer din Nissan på vores Nissan værksted i Køge

De fleste bilejere går op i sikkerhed og kvalitet, men når det gælder serviceeftersynet på bilen er det ofte pengepungen, der bestemmer. Mange tyr derfor til de uautoriserede værksteder, når bilen skal til service, fordi de tror, de får den billigste pris der.

Denne holdning vil vi som autoriseret Nissan værksted gerne til livs. Derfor har vi indført prismatch på serviceeftersyn. Prismatch betyder, at vi som autoriseret Nissan forhandler til enhver tid tilbyder markedets bedste pris på serviceeftersyn.

Vi matcher prisen

Har man som Nissan-ejer fået et billigere tilbud fra et uautoriseret værksted, matcher Nissan værkstedets prisen. Dette er forudsat, at tilbuddet er indhentet i lokalområdet og opfylder service punkterne i bilens serviceskema.

Betingelser for opnåelse af prismatch
\
For at vi kan matche et billigere tilbud fra et uautoriseret værksted, skal tilbuddet være skriftligt og være indhentet inden for samme postnummer, som vi har adresse.
\
Tilbuddet skal indeholde samme serviceeftersyn og servicepunkter iht. bilens serviceskema, som ved udførelse på et autoriseret Nissan værksted. Dette er inklusiv alle reservedele og væsker/olier. (samme specifikationer som originale reservedele og anbefalede væsker/olier).
\
Tilbuddet må højst være 14 dage gammelt.
\
Nissan yder ikke prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.

Fordele – Nissan Værksted

Som kunde hos PMABILER får du mange fordele. Bl.a. tilbyder vi lånebil til priser fra kun 99 kr. pr. døgn. Du har også mulighed for, at få vores værkstedskort og opnå kredit- og afdragsordninger. Selvfølgelig tilbyder vi også “prismatch” på Nissan reparationer.

Som værkstedskunde, får du masser af fordele, når du vælger at få din bil serviceret eller repareret hos os.

Lånebil i forbindelse med værkstedsbesøg

I forbindelse med værkstedsbesøg tilbyder vi dig muligheden for en GRATIS lånebil på service dagen.

Reservér en lånebil samtidig med tidsbestilling til værkstedet! Book online tid på værkstedet.

Vores lånebiler er spritnye Nissan modeller og de bliver løbende udskiftet, sådan at du også i forbindelse med værkstedsbesøg kan prøvekøre nye modeller!

Lånebilspakken består af alle størrelser, fra små biler som Nissan Micra til større modeller som Nissan Juke, Nissan Qashqai, til varebiler, som Nissan NV300. Vi har både diesel, benzin og elbiler klar! 

Moderne pladeværksted - her reparerer vi stort og småt

Vi har også et moderne pladeværksted, som kan reparere store, samt små skader. Vores pladeværksted har samarbejde med alle forsikringsselskaber i Danmark og er derfor altid behjælpelig med, at udfylde skadesanmeldelsen. Hvis du har en skade har vi også lånebiler, som vi tilbyder til en favorabel pris. Vi har lånebiler i alt fra varebiler til personbiler og alle størrelser både rettet mod privat- og erhvervslivet.

Vi udfører også udskiftning og reparation af ruder. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker.

Book din tid i dag til service og reparation

Del din værkstedsregning op

UDEN gebyr eller renter
Med et værkstedskort har du altid løbende måned +30 dages omkostningsfri kredit og mulighed for OP TIL 12 måneders rentefri kredit.

Nissan Køge tilbyder – i samarbejde med Resurs Bank – muligheden for et værkstedskort. Et værkstedskort er et fleksibelt alternativ til dig, som selv ønsker at bestemme, hvordan du vil betale. Med værkstedskortet har du altid løbende måned + 30 dages kredit på dine køb. Derefter beslutter du dig for, hvorvidt du ønsker at indbetale hele saldoen eller om du vil dele betalingen yderligere op.

Med valg af løbetid op til 12 måneder er der ingen renter. Dine muligheder for betaling oplyses sammen med det første indbetalingskort, som du modtager måneden efter dit køb. Vælger du at indbetale hele beløbet, tillægges der ingen renter eller gebyrer.
\
Den månedlige mindstebetaling skal mindst udgøre 150,00 kr.
\
Du kan vælge, at ansøge om værkstedskortet.
TRYK HER FOR AT ANSØGE
\
Se dine muligheder for betaling på dit specifikke køb.
TRYK HER FOR AT BEREGNE DINE MULIGHEDER
I tabellerne herunder kan du se eksempler på, hvad de månedlige omkostninger bliver med forskellige betalingsperioder. Alle seks løbetider er tilgængelige uanset købets størrelse og vælges ved første indbetaling.

Afbetaling af din værkstedsregning

– rente og gebyrfrit, løbetid op til 20 mdr. 

Samlet kreditbeløb Løbetid Afdrag pr. måned
5.000 kr. 10 mrd. 500 kr.
10.000 kr. 10 mdr. 1000 kr.
15.000 kr. 10 mdr. 1500 kr. 

Værkstedskort eksempler

Kreditramme kr. 1.000 – kr. 60.000
Evt. oprettelsesgebyr opkræves i måned to sammen med den ordinære betaling.
Scroll til siden for at se al data
Samlet kreditbeløb ÅOP Kreditomk. Afdrag pr. måned Totalbeløb
10.000 kr. 12,6% 715 kr. 893 kr. 10.715 kr.

Repræsentativt eksempel

Kreditbeløb: 10 000 kr.
Kredittid og afdragsperiode: 12 mdr.
Debitorrente 0 kr.
Scroll til siden for at se al data
Omkostninger 3 mdr. 6 mdr. 12 mdr. 24 mdr.
Debitorrente 0% 0% 0% 9,96%
Adm. rente/måned 35 kr. 35 kr. 35 kr. 35 kr.
Oprettelse 95 kr. 195 kr. 295 kr. 295 kr.