PRIVATLEASING

Skift bil oftere med PMABILER privatleasing

Ønsker du, at have muligheden for hyppigere udskiftning af bil uden, at være bundet af samme bil, som med årene mister værdi, er vores privatleasing en god løsning. Du binder dig for et antal år og kan efter din leasingperiode tage et nyt valg af vores forskellige modeller. Det er ikke alle modeller, der kan privatleases. Så drømmer du om en helt særlig bil anbefaler vi, at du kontakter os og får en snak.

Du vil med pmabiler privatleasing, kende alle dine udgifter på bilen i hele leasingperioden. Hvis bilen får udefrakommende skader, betaler du først for dette, efter endt leasingperiode.

Privatleasing er blevet yderst populært i Danmark inden for de seneste år. Dette skyldes bl.a. at privatleasing er en tryg investering, uden uforudsete udgifter.

Fordelene ved PMABILER privatleasing

Der er en række fordele ved privatleasing af vores modeller. Vi har listet nogle af dem op her

Ingen udgifter til service og reparation

Med vores privatleasing er alle vores kunder dækket, når bilen skal til service og reparation. Derfor undgår du uforudsete regninger.

Du slipper for at tænke på værditab på bilen

Alle biler taber værdi, ligeså snart du kører ud fra din bilforhandler. Selv dem, der privatleases. Det kommer du dog ikke til at bekymre dig om, når du privatleaser hos os.

Nemt at få en bil, der passer dine behov

En privatleasingaftale er en nem og hurtig måde, at få en bil der passer til dig uden, at den koster en formue. Er det en familiebil du er ude efter, eller har du akut brug for en mindre bil, er privatleasing den ideelle løsning for dig.

Nissan privatleasing

Nissan Ariya privatleasing

 

Nissan X-Trail privatleasing

 

Nissan privatleasing
Nissan privatleasing

Nissan Qashqai privatleasing

 

Nissan Juke privatleasing

 

Nissan privatleasing

Kender du fordelene ved privatleasing?

Det kan være svært at træffe valget mellem køb af bil og privatleasing. For at gøre beslutningen lettere, er det derfor en god idé, at kigge på fordele og ulemper ved de to muligheder.

Her vil vi gennemgå alle de ting som du kan tage med i overvejelserne, hvis du går og overvejer privatleasing.

1. FORDEL - Privatleasing giver dig økonomisk frihed

Når du vælger privatleasing, kender du dine månedlige udgifter til bilen. Du har ingen uforudsete udgifter til service og reparation og du kender din månedlige ydelse.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig unødigt, om dyre værkstedsregninger og dele der pludselig går i stykker på bilen.

2. FORDEL - Intet værditab og altid ny bil

Når du køber en helt ny bil, vil den altid have et stort værditab, så snart du forlader forhandleren. Det værditab kommer du selv til at hænge på, hvis du ønsker at sælge bilen igen.

Vælger du privatleasing, vil du ikke opleve dette værditab. Samtidig har du mulighed for altid at køre i en ny bil, idet du lettere kan skifte bilen ud oftere.

Få en bil der passer perfekt til dine behov

Du kan lease alle type biler, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov. Hvis dine behov ændrer sig, er det også langt lettere at skifte bilen ud, når du leaser frem for at købe. Tag en snak med din bilsælger om dine behov, for at være sikker på at finde den bedste leasing bil for dig.

Lad os rådgive dig om privatleasing

Hos PMABILER A/S vil vi gerne sikre os, at du får den rigtige bil til dine ønsker og behov. Derfor anbefaler vi altid, at du tager en snak med os, før du beslutter dig for om du skal købe eller privatlease. Vi tilbyder begge muligheder og har derfor stor erfaring med fordele og ulemper ved begge valg.

Spørgsmål og svar

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad er privatleasing af bil?

Privatleasing kan sammenlignes med langtidsleje af bil. Du slipper for de dyre udgifter ved at købe bilen, som leasing selskabet i stedet tager sig af. Du betaler en fast månedlig ydelse, som oftest dækker for lån af bilen, samt service og værksted inkluderet.

Hvad er forskellen på flexleasing og privatleasing?

Ved privatleasing har du ofte et vist antal km du må køre om måneden, samt en fast aftale om at aflevere bilen tilbage. Flexleasing er bilkøb, hvor du afdrager på registreringsafgiften månedligt. Efter endt leasingperiode kan du sælge bilen eller vælge at købe den selv.

Kan privatleasing betale sig?

Privatleasing kan betale sig for dig, der ønsker at kende alle dine faste udgifter på forhånd og gerne vil slippe for den store kapitalbinding i at købe en bil.

Skal jeg privatlease?

Du skal privatlease, hvis du ønsker at kende dine faste udgifter på forhånd og gerne vil slippe for kapitalbindingen ved køb af bil. Desuden er det en fordel, hvis du kører ca. det samme antal kilometer hver måned.

Hvad betyder privatleasing?

Privatleasing er et andet ord for langtidsleje af bil. Du leaser bilen af et selskab som ejer bilen og du skal derfor kun betale en fast månedlig ydelse, som oftest dækker leasing og alle værkstedsbesøg.

Hvad er fordelen ved privatleasing?

Fordelen ved privatleasing er, at du kender alle dine udgifter på forhånd, samt at du ikke skal binde et stort beløb i at købe bilen. Det giver dig frihed til at bruge dine penge på andre ting.

Hvordan fungerer privatleasing?

Ved privatleasing laver du en aftale med leasingselskabet, om en leasingperiode og en fast månedlig ydelse. Selskabet ejer bilen og skal sørge for værkstedsbesøg, mens du blot skal betale en fast månedlig ydelse.
Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.