Biludlejning i samarbejde med CAR2GO-Biludlejning

I samarbejde med CAR2GO-Biludlejning, som ligger på Tigervej 9 i Køge – I forlængelse af PMABILER, tilbyder vi biludlejning af flotte nyere Nissan modeller.

Vi tilbyder et bredt sortiment af Nissan biler til udlejning. Så ligemeget om du leder efter en økonomisk Micra eller en komfortabel og lækker Qashqai, varevogn eller flyttebil, leverer vi varen. Vi udlejer desuden helt nye Nissan modeller.

Fordi vi også har eget værksted på adressen, vil din lejebil altid være ny serviceret og have sikkerheden i top.

Vi sørger altid for at afdække vores kunders biludlejningsbehov, så vi sikrer den bedste udlejningsbil for dig. Vi står altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål, men ellers kan du læse om forholdene omkring biludlejning hos CAR2GO-Biludlejning på deres hjemmeside.

Ved køb af elbil får du 33% rabat hos Car2go-biludlejning

Biludlejning med nem booking

Det er er nemt at booke leje af bil. Dette kan både gøres online eller pr. telefon. Du kan booke din udlejningsbil med kun 3 klik. Hvis du ønsker at booke pr. telefon eller e-mail, så sidder vi altid klar til at betjene dig på telefon 71 99 30 10 eller via email info@car2go-biludlejning.dk 

Bilen er altid fuld tanket og rengjort ved udlejningens begyndelse sådan, at du som kunde kun skal have overdraget nøglen.

Få en fast aftale på biludlejning

CAR2GO-Biludlejning har bilabonnementer og minileasing. Det er et godt alternativ til, at skulle købe bil. Du har ingen dyr udbetaling, og ingen binding. På den måde kan du skifte bil, hvis dit behov ændrer sig. 

Hvis du er erhvervskunde og f.eks. har ansat én ny medarbejder, behøver du ikke at anskaffe én ny bil til ham/hende, du kan blot minilease en af vores mange modeller.

 

Netop nu tilbyder vi både bilabonnement og minileasing, f.eks:

\

Micra – fra kr. 4.995,- pr. md.

\

Qashqai – fra kr. 6.495,- pr. md.

\

NV300 – fra kr. 3.995,- + moms pr. md.

 Inkl. alle udgifter. Forsikring, grøn ejerafgift, service etc.

Book online eller læs mere hos CAR2GO.NU