Brugte biler hos PMABILER

Gør din kørsel til en fornøjelse med en brugt Nissan
Hos vores bilforhandler i Køge og Roskilde finder du et bredt udvalg af brugte Nissan-modeller, som har lækkert og praktisk ekstraudstyr.

Find brugte biler hos hos PMABILER

Vil du gerne have flere forskellige valgmuligheder, når du skal købe en brugt bil? Bruger du os som din Nissan-forhandler, vil du finde et bredt udvalg af Nissan-modeller. Oplev eksempelvis den populære Qashqai, den lækre X-Trail, den sporty Juke eller den lille og praktiske Micra. Vi sørger for, at du altid får en billig og god pris på en brugt Nissan, som du har udset dig.

Din søgning gav 43 resultater

Viser resultat 1-30

Gå ikke ned på ekstraudstyr i brugte biler

En brugt bil kan uden problemer have lækkert ekstraudstyr. Hos os finder du brugte Nissan-modeller, som er udstyret med innovative sikkerhedssystemer, behagelig komfort og mange funktioner. Mange brugte Nissan-modeller har ekstraudstyr, som klimaanlæg, isofix, splitbagsæde, parkeringssensor, fartpilot og armlæn. Dette varierer selvfølgelig altid fra Nissan til Nissan.

Der er ingen grund til, at gå ned på ekstraudstyr, bare fordi bilen er brugt. Ekstraudstyret gør det ikke blot både lettere og sjovere at køre, det øger også sikkerheden.

PMABILER – Køb en brugt Nissan

Vi har stor erfaring med, at sælge både nye og brugte Nissan-modeller. Vores viden om bilerne er ikke til at tage fejl af. Dette sikrer, at du får den bedste vejledning i forbindelse med dit bilkøb. Når du går herfra, har du et overblik over alle detaljer vedrørende dit køb af en brugt Nissan bil. På den måde kan du føle dig tryg fra start til slut i hele overvejelses- og købsprocessen. Du kan se udvalget af modeller på pmabiler.dk eller hos de to salgsafdelinger i henholdsvis Roskilde og Køge.

Få dig en brugt Nissan

De mange forskellige modeller, gør det muligt for dig at vælge mellem den lille bybil, den rummelige hverdagsbil eller den praktiske familiebil. Vi har hvad du leder efter, alt efter hvad du har behov for.
Ofte er det en fordel, at køre i en lille og fiks bil, som f.eks. en brugt Nissan Micra, der er nem at parkere og manøvrere. Især med storbykørsel, i smalle gader eller på veje med meget trafik. Har du mere brug for en rummelig og praktisk hverdagsbil, med plads til indkøbsvarer, børn eller bagage, kan vi også klare det. Vi har blandt andet en brugt Nissan Qashqai eller en Nissan Juke, hvis du vil have en bil med et mere sporty udseende.

Find din brugte bil her