pmabiler gør det endnu sjovere at køre elbil!

BILLIG OG REN ØKONOMI: Billigere fobrug, billigere serviceomkostninger, billigere grøn ejerafgift.

Det er en ren fornøjelse at køre i en elbil, uanset om det er en privat bil eller arbejdsbil. Med en 100% elektrisk bil fra Nissan vil du opleve høj komfort, den nyeste teknologi og en fantastisk ydeevne.

Oplev ny køreglæde i en af vores Nissan elbiler

Du vil opleve en helt anden køreglæde, når du mærker de trinløse accelerationer uden at skifte gear, samt en rejse der er helt lydløs. Du kan uden problemer høre musik eller tale med dine passagerer. Samtidig er elbilerne fra Nissan fyldt med innovativ teknologi, der gør din kørsel sjovere og mere sikker.

Elbilen har nu nået et niveau, der giver dig muligheden for, at nyde køreturen i fulde drag. Du kan oplade elbilen derhjemme og på offentlige ladestationer, hvilket gør det nemt for dig, hvis du mangler strøm.

Nissan elbiler
Nyd køreturen i fulde drag! Det er et bevidst og fornuftigt valg at køre i elbil.

Det er billigt og miljørigtigt – og så bliver det bakket op af regeringen.

Nissan elbiler

Ingen registreringsafgift på Nissan elbiler i 2019 og 2020

I en artikel fra Ingeniøren fremgår det, at regeringen vil fjerne registreringsafgiften på små og mellemstore elbiler de næste to år.

Vi er begejstrede for dette miljørigtige initiativ, som går hånd i hånd med vores vision om en bæredygtig forretningsplan og bilindustri.

Elbiler der koster op til 400.000 kr. vil være fri for afgift. Det løser sig ved, at registreringsafgifterne forbliver på 20 procent samtidigt med at bundfradraget udgør henholdsvis 40.000 kr. og 77.500 kr. i 2019 og 2020, hvorved afgiften udlignes.

Det fremgår også af klima udspillet, at initiativet skal være frontløber for en ny aftale for fremtidens omgang med elbiler. Derudover, fremlægger regeringen en plan om, at der skal udbydes skatterabat til medarbejdere, der vælger grønne biler.

Hvilken elbil ville passe dig?

Ny kinesisk elbil – Maxus bil

Ny kinesisk elbil er ved at bryde frem i Danmark. Maxus har formået at producere 100 % elektriske varebiler, med en banebrydende rækkevidde. e-Deliver 3 er en elbil, som er konstrueret som en elbil. Det vil sige den ikke er en ombygget diesel eller benzinbil. Maxus har sparet 200 kg på konstruktionen, hvilket er noget som giver e-Deliver 3 en høj nyttelast.

Maxus e-Deliver 3 er indrettet miljøbevidst, men samtidig moderne og funktionel. Indretningen gør at elbilen passer til flere forskellige brugsområder.

\
Du finder e-Deliver 3 i 2 forskellige længder
\
Varerumsvolumen på 4,8 og 6,3 m3
\
Op til 1000 kg nyttelast
\
Batteripakker på 35 og 52,5 kwt
\
Maxus e-Deliver 3 kan køre op til 198 mil pr. opladning

Få nu fat i den nye kinesiske elbil MAXUS EV80

MAXUS EV80 fås nu i hele Europa og tilbydes i 2 lukkede varianter. Med en realistisk rækkevidde på op til 200 km, og en kort opladningstid er den nye Maxus EV80 allerede ved at være en perfekt løsning for mange virksomheder, der ønsker at udføre deres arbejde på en bæredygtig måde.

Hvad medfølger af udstyr til e-Deliver 3?

Standardudstyr inkluderer:

  • Aircondition
  • Elektriske vinduer
  • Elektrisk justerbare dørspejle
  • Et multifunktionsrat
  • Et otte tommer touchscreen infotainment-system med understøttelse af Apple CarPlay og Android Auto
  • Et bakkamera med bagerste parkeringssensorer
  • Cruise control
  • Seks gulvmonterede stropper

Hvor stort er belastningsområdet for e-Deliver 3?

SWB-versionen har et lasteområde, der er 2.180 mm langt, hvilket strækker sig til 2.770 mm til LWB-modellen. Der er kun en taghøjde, og den indvendige lastehøjde er 1.330 mm.

Hvor kraftfuld er den nye maxus bil e-Deliver 3?

Den elektriske motor, der driver forhjulene, producerer 90 kW (122 hk) og 255 Nm drejningsmoment – hvilket skulle være nok muskler til at få en så lille varevogn til at bevæge sig.

Hvor lang tid tager det at oplade e-Deliver 3?

e-Deliver 3 har to typer oplader indbygget og siges at tage en relativt hurtig 6-8 timer ved hjælp af langsom AC-opladningsmetode.

Opladning bruger et hurtigere DC-system, du kan forvente en 80% opladning på 45 minutter – tilsyneladende uanset batteristørrelse.

Hvordan er det at køre i e-Deliver 3?

Hvis vi bare kunne fortælle det. På dette tidspunkt består summen testkørsel oplevelse, som er lavet i Kina af at køre op af en kort beton hældning og derefter vende tilbage nedad noget den ubelastede e-Deliver 3 lykkedes uden noget problem overhovedet.

Hvor langt køre MAXUS EV80?

Maxus EV80 med en rækkevidde på ca 200 km, hvor den kan transportere mere en ti kubikmeter.

Hvor lang tid tager det at oplade en MAXUS EV80?

Det tager ca 2 timer at oplade den nye kinesiske elbil MAXUS EV80. Batterikapaciteten er på 56 kWH, og motoren yder 66 kWh.
Batterikapacitet på 56 kWh

Hvor stort er belastningsområdet EV80 varevogn?

Nyttelasten på EV80 er op til 950 kg, og du kan også trække trailere op til 1250 kg. Som varevogn kommer EV80 i 2 varianter med forskellige højder. De leverer lastrum størrelser på 10,2 – 11,5 M3 og fås med 2 skydedøre.

Hvad er rækkevidden af MAXUS EV80?

Rækkevidde (by + motorvej) om sommeren er 219 km.
Rækkevidde (by + motorvej) om vinteren er 184 km.
Tal fra det virkelige liv kan variere betydeligt afhængigt af vejrforhold og kørestil.

Er MAXUS EV80 den nye eldrevet handicapbil?

Ja det er den. Standard EV80-modellen kan konfigureres som en bus, som kan transporterer otte personer plus føreren. Den rullestol tilgængelige EV80 er desuden udstyret med et skræddersyet løftesystem og kan rumme fire kørestole eller en enkelt kørestol med op til syv andre passagerer.