Brugte varebiler

Brugte varebiler i Køge og Roskilde

 

Find en brugt varebil hos os

Hvis du leder efter brugte varevogne, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos PMABILER har vi mere end 50 års erfaring i branchen, og vi kan derfor guide dig trygt og sikkert til din næste brugte varebil. I vores udvalg kan du blandt andet finde en varevogn fra forskellige mærker som Nissan og Maxus. Læs mere om vores udvalg af brugte varebiler herunder, og bliv klogere på, hvilken bil der er den rette for dig.

 

Find verdensklasse varebiler fra Nissan og Maxus hos PMABILER

Både Nissan og Maxus er kendt for deres pålidelige og alsidige varebiler, og hos PMABILER finder du flere forskellige modeller fra de to mærker. Vi er autoriseret inden for begge mærker, hvilket betyder, at vi er klædt godt på til at hjælpe med at finde den helt rette varebil for dig. Vi får løbende nye modeller ind ad døren, så det er bare med at holde dig opdateret her på siden.

 

Nissan Primastar er en varevogn til alle behov

Nissan PRIMASTAR kombinerer avanceret teknologi med overlegen ydeevne for at give dig en gnidningsløs køreoplevelse. Med forbundne teknologier og smarte funktioner forbliver du tilsluttet og kan skabe en både lettere og mere effektiv hverdag, uanset hvordan din opgave ser ud.

 

Maxus e-deliver 3 tilbyder elektrisk kørsel i første klasse

Maxus e-deliver 3 er din indgang til førsteklasses elektrisk mobilitet. Med banebrydende teknologi og en imponerende rækkevidde leverer denne elvarebil pålidelig ydeevne og reduceret emission. Uanset om det er bykørsel eller længere ture, garanterer e-deliver 3 en smidig, lydsvag køreoplevelse, der opfylder behovene for moderne transport.

 

Besøg PMABILER i Roskilde og Køge

Vil du gerne opleve vores varebiler og tage en prøvetur? Så besøg os i enten Roskilde eller Køge. På begge vores adresser kan du altid forvente service med tårnhøjt fagligt niveau, og du har naturligvis også mulighed for at prøvekøre vores biler. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit besøg eller køb, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via email.

PMABILER Roskilde

Telefon: 46 75 77 02

Email: salg@pmabiler.dk.

PMABILER Køge

Telefon: 56 65 31 64

Email: salg@pmabiler.dk.