Om PMABILER

Poul Michaelsen Automobiler er Autoriseret Nissan, MAXUS, Mitsubishi & BYD forhandler – et familiefortagende fra 70’erne.

Siden grundlæggelsen i marts 1971 har virksomheden været drevet af udvikling, erfaring, drivkraft og innovative tanker. Poul Michaelsen var manden bag det hele, hvor det i dag er efterkommerne: Johan, Cathrin og Kim, der står for den daglige ledelse. 

Virksomheden består i dag af omkring 25 ansatte, hvoraf flere har over 10 års historie i firmaet. Familie begrebet er dermed sagt en kerneværdi for forretningen, hvilket afspejler sig i den måde virksomheden viderebringer erfaring og motivation til de nye drivkræfter – som i den grad værdsættes og prioriteres.

Udvikling, innovation og tilfredse kunder

Forretningens udvikling gennem tiden er værd at bemærke. Siden begyndelsen har der været fokus på at udvide lokalerne, hvorfor der i dag er yderligere 900 kvm. i Køge, og en afdeling i Roskilde.

Udvidelserne er ikke blot et statussymbol, men derimod en mulighed, der giver plads til innovative og bæredygtige tanker. Det kommer især til udtryk i forgangsafdelingen i Køge, hvor eksempelvis vaskehal og showroom drives af henholdsvis bio-anlæg og solceller.

Foruden de interne værdier, så stræber vi naturligvis efter, at vores positive dagligdag og medarbejdere smitter af på kunder og samarbejdspartnere. Vi arbejder målrettet efter, at vores kunder er mere end tilfredse med vores betjening!

En bæredygtig bilforhandler: miljø og forretning placeres i førersædet

Vi er netop nu ved at udarbejde en forretningsplan, hvor vi har fokus på bæredygtighed og en grøn fremtid med nye og brugte biler. I takt med folketingets indsats på miljø- og klimaområdet vil vi, som auto forhandler, være en del af denne grønne fremtid.

Bæredygtighed er en integreret del af forretningsplanen og fremtiden for vores forretning. Afdelingen i Køge emmer af miljørigtige tiltag, men udsigterne lover endnu grønnere resultater. I takt med folketingets indsats på miljø- og klimaområdet har vi som auto forhandler været i dialog med flere kommuner. Men missionen sigter yderligere mod samarbejder med landets erhvervsdrivende – og den nye klimaaftale pager da også på besparelser til dem, der træffer de grønne beslutninger.

Afdelinger i Køge og Roskilde

Værksted og Reservedele i Køge

Kenneth Pedersen

Kenneth Pedersen

Værkfører

Sarah Sørensen

Sarah Sørensen

Reservedelschef

Christina Larsen

Christina Larsen

Kontorassistent

Luke Rhymer

Luke Rhymer

Eftermarkedselev

Pladeværksted 

Lars Olsen

Lars Olsen

Pladesmed

Zenius

Zenius

Lærling

Salg

Kåre Lykkebo Christensen

Kåre Lykkebo Christensen

Salgschef

Silje Horsdahl Michaelsen

Silje Horsdahl Michaelsen

Salg- og marketingkoordinator

Kasper Johansen

Kasper Johansen

Salgskonsulent

Emilie Michaelsen

Emilie Michaelsen

Salgstrainee

Leon Hansen

Leon Hansen

Erhvervssalg

Lasse Rømer

Lasse Rømer

Salgstrainee-erhverv

Administration

Simone Flinthøj

Simone Flinthøj

HR chef

Susanne Møller

Susanne Møller

Kontorassistent

Jonas Haurum

Jonas Haurum

Økonomielev

Johan Michaelsen

Johan Michaelsen

Direktør

Kim Michaelsen

Kim Michaelsen

Eftermarkedschef/Indehaver

Cathrin Flinthøj

Cathrin Flinthøj

Indehaver