Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Om os

Poul Michaelsen Automobiler – siden 1971

Poul Michaelsen Automobiler er en Autoriseret Nissan forhandler – et familiefortagende fra 70’erne.

Siden grundlæggelsen i marts 1971 har virksomheden været drevet af udvikling, erfaring, drivkraft og innovative tanker. Poul Michaelsen var manden bag det hele, hvor det i dag er efterkommerne: Johan, Cathrin og Kim, der står for den daglige ledelse.

Virksomheden består i dag af 25 ansatte, hvoraf flere har over 40 års historie i firmaet. Familiebegrebet er dermed sagt en kerneværdi for forretningen, hvilket afspejler sig i den måde virksomheden viderebringer erfaring og motivation til de ny drivkrafter – som også i den grad værdsættes og prioriteres.

Johan Michaelsen fortæller historien om familien:

Afdelinger i Køge og Roskilde

Poul Michaelsen Automobiler har afdelinger i Køge og Roskilde. Værkstedet i Roskilde ejes og drives af Bekker Larsen, som også har stor erfaring med service og reparation af Nissan, samt andre bilmodeller.

Udvikling, innovation og tilfredse kunder

Forretningens udvikling gennem tiden og værd at bemærke. Siden begyndelsen har der været fokus på at udvide lokalerne, hvorfor der i dag er yderligere 900 kvm. i Køge, og en afdeling i Roskilde.

Udvidelserne er ikke blot et statussymbol, men derimod en mulighed, der giver plads til innovative og bæredygtige tanker. Det kommer især til udtryk i forgangsafdelingen i Køge, hvor eksempelvis vaskehal og showroom drives af henholdsvis bio-anlæg og solceller.

Foruden de interne værdier, så stræber vi naturligvis efter, at vores positive dagligdag og medarbejdere smitter af på kunder og samarbejdspartnere. Vi arbejder målrettet efter, at vores kunder er mere end tilfredse med vores betjening!

En bæredygtig bilforhandler: Hos PMA Biler placeres miljø og forretning i førersædet.

Bæredygtighed er en integreret del af forretningsplanen og fremtiden for PMA Biler. Afdelingen i Køge emmer af miljørigtige tiltag, men udsigterne lover endnu grønnere resultater. I takt med folketingets indsats på miljø- og klimaområdet har Nissan forhandleren været dialog med flere kommuner. Men missionen sigter yderligere mod samarbejder med landets erhvervsdrivende – og den nye klimaaftale pager da også på besparelser til dem, der træffer de grønne beslutninger.

PMA Biler i Køge kåret som Årets bedste Nissan forhandler af varebiler 2014

Nissan Drive er et program, som hvert år belønner entusiasme, vision og integritet hos Nissans dygtigste forhandlere og deres ansatte. Vinderne er kendetegnet ved at have givet en exceptionel kundeservice, og derfor har opnået ekstraordinært flotte tilbagemeldinger på deres kunderservice- og kundetilfredsheds-målinger. Læs mere

Hos PMA Biler findes den næstbedste Nissan mekaniker i Europa

Nissan forhandler Poul Michaelsen i Køge var meget stolt, da deres mekaniker Mads Klinke kom tilbage fra en slutspurt i Paris med intet mindre end en andenplads i Nissans paneuropæiske NISTEC konkurrence (Nissan Service Technician Excellence Competition). Læs mere

Medarbejdere

Cathrin Flinthøj
Indehaver, økonomichef
Kim Michaelsen
Indehaver, driftschef
Johan Michaelsen
Indehaver, salgschef
Kåre Lykkebo Christensen
Salgschef
Simone Flinthøj
HR chef
Mikkel Ravn Michaelsen
Controller
Silje Michaelsen
Administration/Salgsrådgiver
Phillip Ascanius
Salgskonsulent - Roskilde
Leon Hansen
Erhvervssælger
Kasper Astrup Johansen
Salgskonsulent - Køge
Frederick B. Rasmussen
Salgskonsulent - Køge
Kenneth Pedersen
Værkfører
Thomas Veslov
Værkfører assistent
Sarah Stig Sørensen
reservedelschef
Kasper Juul Pedersen
Reservedelsekspedient
Anelinda Elvendahl
Kontorassistent