Få service hos PMABILER

Specialister i Nissan, Mitsubishi, Maxus & BYD biler

Hos os finder du top professionelle mekanikere, som kan lave service på alle bil modeller. 

Alle biler vil med tiden vise tegn på brugsspor. Dette er ingen undtagelse for Nissan, Mitsubishi, Maxus eller BYD biler. Vi anbefaler altid, at du henvender dig hos et autoriseret mærke værksted for, at få din bil serviceret af specialister.

 Værkstedsløfter hos PMABILER
Som kunde hos os, er du med i vores fordelsprogram, og det betyder bl.a. at du får:

  • Gratis sundhedstjek (Nissan)
  • Prismatch – Nissan & Mitsubishi (Vi matcher altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan reservedele og arbejdstimer – inden for 25 km fra dit lokale værksted) 
  • Gratis Assistance vejhjælp efter serviceeftersyn (Nissan & Mitsubishi)

Nissan Value Advantage reservedele

Advantage reservedele er konstrueret specielt til Nissan biler, der er over 5 år gamle. De er billigere end de original reservedele, men der er absolut ikke gået på kompromis med sikkerhed eller præstationer. Tværtimod – som det er tilfældet for alle Nissan reservedele, overholder de Nissans standarder for tre vigtige faktorer: sikkerhed, miljø og design.

Så husk, at spørge efter Nissan renoverede reservedele eller Nissan Value Advantage- reservedele, næste gang din Nissan skal på værksted.

Vælg et autoriseret mærke værksted, både for bilen og din pengepungs skyld!

Vælg et mærke værksted fordi det er os der kender din bil bedst!

  • Forlænger bilens levetid
  • Ny ejer har større tillid til en originalt serviceret bil
  • Sikrer større brugtvognsværdi
  • Undgår uoriginale bildele

På et autoriseret mærke værksted vil du blive mødt af specialister i lige netop dit bilmærke og vi sørger for din bil kun bliver monteret med originale dele. Dette er med til at sikre at bilen beholder sin originale kvalitet og forlænger derved både levetid og pålidelighed.