Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for PMABILER A/S

Beskyttelse af dine personoplysninger har vores højeste prioritet. Vi har derfor lavet denne politik så du nemt kan få et overblik over hvordan vi behandler dine oplysninger. Vi ønsker at gøre vores privatlivspolitik og dataindsamlinger så transparent for dig som muligt.

  • Hvilken oplysninger indsamler vi og hvordan behandler vi disse.
  • Hvad dit samtykke dækker over og hvorfor det er vigtigt at du giver os dette.
  • Hvem vi dele vores oplysninger med.
  • Dine rettigheder i forbindelse med databehandlingen og hvordan du kan få disse slettes.

Har du yderligere oplysninger til behandlingen/indsamlingen af dine oplysninger er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected].

 

Vi er dataansvarlige over for dig, og vi sikre, at dine persondata behandles fair og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Juridisk enhed: PMABILER A/S – Falkevej 6-10, 4600 Køge – Tlf.: 5665 3164 – CVR. 3043 5028

 

Hvilken oplysninger indsamler vi og hvordan behandler vi disse

Vi indsamler og behandler kun de oplysninger der er nødvendige for at vores samarbejde med dig fungerer optimalt og for at vi kan yde dig den bedste kundeservice.

Eksempler på oplysninger vi indsamler:

Navn, adresse, e-mail, telefonnummer, registreringsnummer, stelnummer, ordrehistorik på dit køretøj m.m.

 

Metode for indsamling af data

Manuel indsamling: Størstedelen af de data vi benytter er afgivet af dig selv ved din henvendelse til virksomheden. Eksempler på dette kan være ved handel af bil, værkstedsbesøg, ved tilmelding til vores nyhedsbreve online, oplysninger du deler med os i forbindelse med deltagelse i undersøgelser, events, konkurrencer mv.

 

Formål med indsamling, fx

  • Gennemførelse af handel og ordre
  • Ind- og omregistrering af køretøjer
  • Opfyldelse af reklamation og garantiforpligtelser
  • Opfølgning på kundetilfredshed
  • Håndtering af forsikring og finansieringsydelser
  • Generel kommunikation mellem dig og os
  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger
  • Så vi kan sende dig en påmindelse om serviceeftersyn, dækskifte og syns indkaldelse, samt påmindelser i forbindelse med en tidsbestilling på fx værkstedet

 

Hvad dit samtykke dækker over og hvorfor det er vigtigt at du giver os dette

Det er vigtigt at du giver os dit samtykke således, at vi kan kontakte dig med relevant information, på denne måde kan vi give dig den bedste service. Du vælger selv hvilken information du ønsker at modtage og hvilke emner vi må kontakte dig med. Dette svarer du på i forbindelse med at du giver os dit samtykke.

Dit samtykke dækker fx over følgende vigtige punkter:

  • Serviceindkaldelse til din bil
  • Syns indkaldelse til din bil
  • Hjulskifte
  • Rustinspektion
  • Diverse opdateringer af software til din bil. Fx GPS opdateringer
  • Gode tilbud
  • Kundearrangementer og VIP-events
  • Konkurrencer
  • Nyhedsmails mv.

Hvis ikke vi har modtaget dit samtykke, kan vi desværre ikke længere sende dig e-mails vedrørende ovenstående punkter.

Ønsker du at give os dit samtykke med det samme, kan du skrive en mail til os på [email protected].

 

Hvem vi dele vores oplysninger med

I det vi modtager dine personoplysninger er vi dataansvarlige og står inde for sikkerheden af dine oplysninger. Vi deler oplysninger med vores importør Nissan.  Herudover bruger vi forskellige interne IT-systemer til at dele oplysninger på tværs af virksomhedens afdelinger; salg, værksted, reservedele og administrationen.

I forbindelse med køb/salg af bil og leasingaftaler overfører vi data til tredjepart. Vi videregiver dine data til fx motorregistret, SKAT, evt. finansieringsselskaber, forsikringsselskaber, mv.

Vi overfører ikke data til 3. lande uden for EU/EØS.

 

Dine rettigheder i forbindelse med databehandlingen og hvordan du kan få disse slettes

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger:

  • Du har retten til indsigt i personoplysningerne
  • Du har retten til at få ændret ukorrekte personoplysninger
  • Du har retten til at få begrænset personoplysninger
  • Du har retten til at gøre indsigelse mod behandlingen
  • Du har retten til dataminimering
  • Du har retten til at tilbagekalde et samtykke

Har du spørgsmål i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger eller ønsker du indsigt eller slettelse af oplysning, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]

 

Ændring af persondataoplysningspolitik

Vi kan til enhver tid og uden varsel ændre denne personalepolitik med virkning for fremtiden. Ved sådanne ændringer sker der orientering på vores hjemmeside www.pmabiler.dk og vores nye persondatapolitik vil herefter være gældende.

 

Datatilsynet

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over vores indsamling og behandling af dine persondataoplysninger:

Adresse: DATATILSYNET – Borgergade 28, 5., 1300 København K – Tlf.: 3319 3200 – [email protected]