PMABILER erhvervsleasing der løfter forretningen

Få gode aftaler på erhvervsleasing 

Vi kontakter, som udgangspunkt de virksomheder hvor vi oplever, at der er et behov for en erhvervsleasing aftale med os. Vores erhvervsafdeling har flere års erfaring med, og forståelse for, hvordan den optimale erhvervsaftale sættes sammen. For os er det én, der potentielt kan løfte forretningen og lette hverdagen for erhvervsdrivende og deres medarbejdere.

Spørg dig selv – og tag derefter stilling til om du skal have en erhvervsleasing aftale hos os

Der kan være flere årsager til, at vi ringer din virksomhed op. Men hvis du kan svare nej til bare én af følgende spørgsmål, så har du en god grund til at give os et kald. Du kan også besøge en af vores afdelinger, hvor du har mulighed for at prøvekøre den bil du ønsker.

\
Har jeg en erhvervsaftale?
\
Har jeg den optimale erhvervsaftale?
\
Er min/mine firmabiler i præsentabel stand?
\
Kører min/mine firmabiler som de skal?
\
Er min/mine firmabiler bygget til formålet?
\
Har jeg 5 års garanti på min erhvervsaftale?

Sådan ombygger vi din firmabil

Det er ingen sag for vores afdelinger i Køge og Roskilde, at ombygge en Nissan-model til en ladbil, varevogn eller kassevogn, som lever op til dine krav. Vi har mange års erfaring med at ombygge Nissan-modeller, som eksempelvis NV400 og Cabstar. De biler, som bliver udgangspunktet for ombygningen, er stærke og robuste, og kan bruges til ethvert formål.

Mobile kontorer

Udover at ladbilen, kassevognen eller varevognen kan indrettes og bruges til at flytte store og tunge materialer, så kan den også fungere som et mobilt kontor. Det giver dig mulighed for, at klare meget af det praktiske når du er på farten.

Kabinen kan i de fleste biler indrettes med mange forskellige opbevaringsrum, god benplads og højt til loftet. Derudover kan passagersædet udstyres med en hård ryg, der kan blive et mini skrivebord, når sædet bliver lagt ned. Det skaber lidt ekstra plads til computeren, diverse dokumenter eller noget helt tredje. Du har dermed mulighed for at holde styr på det hele, uanset om du er på kontoret eller i bilen.

Er du på udkig efter leje af varevogn, så kig forbi Car2Go.

Rummelige transportbiler

Alle vores erhvervsbiler er rummelige, så du ikke bliver begrænset af pladsmangel, når du skal køre med materialer og værktøj. Ladvogne, kassevogne og varevogne er arbejdsbiler, der nogle gange bliver udsat for hårde prøvelser, som bump, grus, småsten, tunge materialer og værktøj.

Det nytter ikke noget, at bilen mister funktion, evne og udseende allerede efter et år. Det er derfor en stor fordel og en god investering, at den kan skræddersyes og tilpasses til dine transportbehov. På den måde får du en stærk og praktisk arbejdsbil, der holder værdien gennem flere år.

Ombygger Nissan og Maxus biler til ethvert behov

Det er ikke altid nemt at finde den ladbil, varevogn eller kassevogn, som er den mest optimale til netop dit formål. Der kan være forskellige behov, som gør, at det er en udfordring at finde bilen, der lever op til alle kravene. Heldigvis er der råd for det, hvis du vælger en special-ombygget model hos PMABILER.

Hvad er dine ønsker?

Dine ønsker til den special-ombyggede ladbil, kassevogn, eller varevogn er udgangspunktet, når den skal designes. På den måde, sikrer vi at den bliver lige som du vil have den. Du kan blandt andet få indflydelse på:
\
Antal personer, der skal være plads til i kabinen
\
Ladet eller lastrummets størrelse
\
Om ladet skal være åbent eller lukket
\
Om der skal monteres en lift
\
Om der skal være en stigeholder
\
Om der skal monteres udstyr, som fx rotorblink og arbejdslampe

Spørgsmål og svar

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvem kan erhvervslease?

Ved erhvervsleasing står virksomheden for bilen, og du vil have mulighed for at bruge bilen i arbejdstiden. Vi ser ofte, at det er til medarbejdere eller håndværkere som har lang vej på job, har mange møder, eller køre rundt til forskellige arbejdopgaver. Hvis man ønsker at bruge bilen mere end 40% privat, skal man huske at man så bliver beskattet.

Hvilken type erhvervsleasing?

Almindelig erhvervsleasing
Er for mindre og mellemstore virksomheder, som har brug for at give deres medarbejdere køremuligheder.

Flådeleasing
Er til større virksomheder, som ønsker at erhvervslease mange biler

Splitleasing
Er for de virksomheder, hvor medarbejderne ønsker at benytte sig af køretøjet nogen tid i privaten. Som hovedregel skal alle udgifter vedrørende bilen fordeles mellem medarbejderen og virksomheden.

Hvor meget koster erhvervsleasing?

Størrelsen på udbetalingen afhænger af bilens model, kontakt os for at høre nærmere om leasing muligheder på en bestemt Nissan model.

Hvordan trækkes erhvervsleasing i løn?

Det trækkes fra staten og ikke fra virksomheden, da staten udregner et beskatningsgrundlag som du bliver beskattet af.

Hvorfor erhvervsleasing?

Fordi du typisk får en lavere udbetaling og lavere omkostninger end ved købskontrakt.

Hvornår kan man erhvervslease?

Man kan erhvervslease hvis man har et cvr, og ønsker firmabil. Hvis du ønsker erhvervsleasing i den virksomhed du er ansat, kommer det an på din stilling, og din virksomhedens goder.

Kan det betale sig at erhvervslease?

Er bilens samlede årlige driftsomkostninger større end den værdi af fri bil, som du skal beskattes af, bør du overveje at vælge en firmabil.