BYD eTP3

Helt ny luksuriøs el-varebil

 Praktisk elektrisk varebil

På udkig efter ny el-varebil

ETP3 har en rækkevidde op til 310 km* (WLPT), smarte opbevaringsløsninger og 8 års batterigaranti. ETP3 er en el-varebil som er perfekt til rørlæggeren, håndværkeren eller til varetransport i byen.

Med ETP3 får du en elektrisk varebil som har skydedøre på begge sider, noget som gør at du nemt og enkelt kan tage varer og andre ting ind og ud af bilen.

 

Skydedøre i begge sider

Særdeles praktisk

Modellen kommer med 2 skydedøre, tophængslet bagdør og en nyttelast på 645 kg. BYD ETP3 har en klasseledende rækkevidde på op til 310 km* (WLTP). Rækkevidden påvirkes af flere faktorer, som for eksempel temperatur, køremønster, lufttryk i hjul og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

 Rækkevidde og forbrug

Klasseledende rækkevidde

BYD ETP3 har en klasseledende rækkevidde på op til 310 km* (WLTP). Rækkevidden påvirkes af flere faktorer, som for eksempel temperatur, køremønster, lufttryk i hjul og mere. Opgivet rækkevidde er baseret på WLTP målinger.

 

 

Opladning

Batterikapacitet

Bilens batteri har en batterikapacitet på 50,3 kWt som kan lades fra 30% til 80% på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). Ladetiden med AC-tilkobling regnes til ca. 7,5 timer (32A)

Book en prøvetur

Galleri eTP3