Dækgaranti hos PMABILER

Dækgaranti-program

Velkommen til vores Bridgestone Dækgaranti-program, hvor vi giver dig tryghed og sikkerhed med hvert dæk, du køber fra os. Når du vælger Bridgestone, vælger du ikke kun kvalitet og pålidelighed, men også en ekstra sikkerhedsgaranti, der beskytter dine dæk mod uforudsete omkostninger.

Med vores Bridgestone Dækgaranti, får du fred i sindet i hele 3 år efter købsdatoen. Dette program dækker skader på dine dæk, som ikke kan repareres. Uanset om det er skader forårsaget af vejforhold, uheld eller andre udefrakommende faktorer, vil vores dækgaranti træde i kraft for at sikre, at du ikke står over for uventede udgifter.

100% det første år
75% på andet år
50% på tredje år

Hvad Vi Tilbyder

Vores Bridgestone Dækgaranti er tilgængelig, når du køber et komplet sæt dæk eller mindst 2 løse dæk fra vores sortiment. Det betyder, at uanset om du opgraderer hele sættet eller blot udskifter et par, kan du nyde den samme grad af beskyttelse og sikkerhed for dine dæk.

Vi stræber efter at levere den bedst mulige service og support til vores kunder, og vores dækgarantiprogram er et klart eksempel på vores engagement i din køreoplevelse.

Kontakt os

Vælg Bridgestone og vælg sindsro og sikkerhed på vejen. Kontakt os i dag for at lære mere om vores dækgarantiprogram og hvordan det kan beskytte dine investeringer i kørsel og sikkerhed.

Dækgaranti gælder ikke ved køb af dæk til taxakørsel.