Ny Nissan Micra

Fra

DKK 145.090,00

Perfekt bybil! Hatchback med 5 døre, lille bil, overraskende rummelig. Stilfuld og med individuelle løsninger, så den passer perfekt til dig der, vil skille sig ud.

NISSAN MICRA, EN LILLE BIL DER HJÆLPER DIG MED AT FÅ MEST MULIGT UD AF BYEN

Dristigt, strømlinet & sporty design

PRAKTISK MED ET MODERNE TOUCH

Med under 4 meters længde, kombinerer dristigt design med alsidigheden af en hatchback med 5 døre, lige fra det flydende tag til de skjulte håndtag på bagdøren.

 

Rummelighed, komfort & stil 

ALSIDIGHED MED ET PERSONLIGT TOUCH

Kompakt udvendig, rummelig indvendig. Nyd din kørsel takket være komforten fra de ergonomiske anti-træthedssæder, de bløde kvalitetsmaterialer og det udtryksfulde design.

 

Gør den til din egen

FIND TILBEHØR OG PERSONALISÉR DIN NISSAN MICRA

Start med et udvalg af interiør- og eksteriørpakker med tilpassede fælge, sidespejle, farvedetaljer, decals og meget mere. Tilføj tilbehør til din unikke MICRA, så den passer perfekt til din livsstil.

AVANCERET TEKNOLOGI

Griber dig, når du har brug for det! 

Bevar kontrollen med Nissans intelligente køresystemer. De forener dig og din Micra endnu mere, så du kan køre selv-sikkert og energisk.

  • Intelligent vognbaneassistent

Dette system registrerer, hvis du begynder at glide ud af kørebanen uden at blinke af. Det sender en advarsel og trykker så på bremsen for, forsigtigt at føre dig tilbage i din egen bane igen.

  • Intelligent nødbremse

Intelligent nødbremse overvåger din hastighed og afstanden til bilen foran og fortæller dig, hvis du skal bremse. Det kan endda aktivere nødbremse-assistance og automatisk aktivere bremser for at undgå et frontalt sammenstød. Og det kan stoppe bilen, hvis det registrerer en fodgænger i et fodgængerfelt.

 

  • Automatisk fjernlys

Få bedre udsyn om natten uden at blænde dine med-bilister. Det automatiske fjernlys tænder automatisk det lange lys foran, når du har brug for det, og skifter til kørelys, når den registrerer et køretøj forude.

 

  • Intelligent 'around view monitor'

Ved hjælp af fire kameraer gør den helt nye Nissan Micras Intelligent Around View Monitor parkering og manøvrering til en leg, eksklusivt for sin klasse. For din stoltheds (og dine fælges) skyld giver den dig et virtuelt fugleperspektiv på din bil og dens omgivelser samt mulighed for, at vælge opdelte skærmbilleder med nærbilleder af fronten, bagenden og siden for endnu bedre udsyn.

  • Moving object detection

Uanset om der er tale om en uopmærksom fodgænger eller en indkøbsvogn på afveje, kan Micras around view monitor hjælpe dig med en advarsel på skærmen, når der er noget der bevæger sig i nærheden af køretøjet, foran, bagtil og ved siderne.

 

  • Skiltegenkendelse

MICRA gør det nemt for dig at overholde fartgrænserne. Skiltegenkendelsessystemet registrerer vejskilte og viser fartgrænsen på den digitale infoskærm, mens du kører.

 

  • Advarsel om biler i den blinde vinkel

Skift selvsikkert vognbane. Systemet holder øje med bilens blinde vinkler og advarer dig, hvis det registrerer en bil, der gemmer sig der.

 

KONTROL OG STABILITET UNDER KØRSEL

 

Har du nogle spørgsmål?