Tilbud

Ny Nissan Leaf

Fra

DKK 291.000,00 DKK 229.900,00

DANMARKS BILLIGSTE FAMILIE ELBIL

NEDSAT MED OP TIL KR. 61.100

NISSAN LEAF – BILLIG OG REN ØKONOMI:

Få billigere forbrug, billigere serviceomk, og billigere grøn ejerafgift med en Nissan Leaf!

Apple CarPlay

NISSAN LEAF

Med den nyeste teknologi af køresystemer gør den køreturen lettere. De intelligente, semi-autonome funktioner assisterer dig på motorvejen, når du sidder i kø-trafik eller parallelparkerer. Du skal blot aktivere Nissan ProPilot og sænke skuldrene.

  • ProPilot
  • ProPilot Park
  • E-PedalAEB-system
  • Zero Emotion Kørsel
  • Apple CarPlay
  • 40/62kWh Batteri

ProPilot
ProPilot er en revolution inden for autonome køreteknologier. Med denne nye avancerede funktion kan du indstille hastigheden (30-100 km/t) og derefter lade køreassistenten placere din nye Nissan LEAF midt i vognbanen. Systemet navigerer ved hjælp af pålidelig kamera software, der holder en sikker afstand til forankørende. ProPilot tilpasser automatisk hastigheden i forhold til afstanden til de forankørende og kan endda stoppe helt ved kørsel i kø-trafik.

ProPilot Park
ProPilot Park er et højteknologisk automatiseret parkeringssystem, der bidrager til den perfekte parkering ved hjælp af et tryk på en knap. Systemet udregner selv parkeringsmulighederne, hvorefter den manøvrere frontal-, bark eller parallelparkering. Du vil opleve, at din Nissan LEAF kontrollerer styring, accelerator, gearskift og bremser, hvorefter bilen aktiverer den automatiske parkeringsbremse.

E-Pedal
Nissans E-Pedal funktion er en ny feature, der gør det muligt at accelerere, sænke farten og bremse i en enkelt glidende bevægelse – med en og samme pedal. Endnu en grund til at overveje den nye autonome og bæredygtige Nissan LEAF.

Book prøvetur

Har du nogle spørgsmål?