Tilbud

Ny Nissan Leaf

Fra

DKK 291.000,00 DKK 229.900,00

DANMARKS BILLIGSTE FAMILIE ELBIL

NEDSAT MED OP TIL KR. 61.100

NISSAN LEAF – BILLIG OG REN ØKONOMI:

Få billigere forbrug, billigere serviceomk, og billigere grøn ejerafgift med en Nissan Leaf!

Apple CarPlay

NISSAN LEAF

Med den nyeste teknologi af køresystemer gør den køreturen lettere. De intelligente, semi-autonome funktioner assisterer dig på motorvejen, når du sidder i kø-trafik eller parallelparkerer. Du skal blot aktivere Nissan ProPilot og sænke skuldrene.

 • ProPilot
 • ProPilot Park
 • E-PedalAEB-system
 • Zero Emotion Kørsel
 • Apple CarPlay
 • 40/62kWh Batteri

ProPilot
ProPilot er en revolution inden for autonome køreteknologier. Med denne nye avancerede funktion kan du indstille hastigheden (30-100 km/t) og derefter lade køreassistenten placere din nye Nissan LEAF midt i vognbanen. Systemet navigerer ved hjælp af pålidelig kamera software, der holder en sikker afstand til forankørende. ProPilot tilpasser automatisk hastigheden i forhold til afstanden til de forankørende og kan endda stoppe helt ved kørsel i kø-trafik.

ProPilot Park
ProPilot Park er et højteknologisk automatiseret parkeringssystem, der bidrager til den perfekte parkering ved hjælp af et tryk på en knap. Systemet udregner selv parkeringsmulighederne, hvorefter den manøvrere frontal-, bark eller parallelparkering. Du vil opleve, at din Nissan LEAF kontrollerer styring, accelerator, gearskift og bremser, hvorefter bilen aktiverer den automatiske parkeringsbremse.

E-Pedal
Nissans E-Pedal funktion er en ny feature, der gør det muligt at accelerere, sænke farten og bremse i en enkelt glidende bevægelse – med en og samme pedal. Endnu en grund til at overveje den nye autonome og bæredygtige Nissan LEAF.

Book prøvetur

Spørgsmål og svar

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad koster det at lade en Nissan Leaf op?

 • Prisen for en opladning varierer, alt efter hvilken løsning du vælger.
 • Oplader du i en almindelig stikkontakt hjemme, vil en fuld opladning koste cirka 80 kr. for et 40 kWhs-batteri (med en gennemsnitlig elpris på 2 kr. pr. kWh).
 • Bruger du en ladestander uden abonnement er prisen op mod 250 kr. for en fuld opladning.
 • For ladestandere med abonnement, betaler du oftest et fast månedligt beløb, som du kan tanke ubegrænset for. Du kan endda få monteret en ladeboks hjemme i visse af disse løsninger.

Hvad koster et nyt batteri til Nissan Leaf?

 • Den forventede levetid for batteriet i en Nissan Leaf er 8-10 år. Når batteriets kapacitet falder, kan det være en fordel at skifte det ud med et nyt. Prisen på selve udskiftningen af batteriet, vil typisk være højere end ved skift af batteriet for en benzin- eller dieselmotor. Dette skyldes at batteriet er mere kompliceret at skifte. Til gengæld er en elbil generelt billigere at vedligeholde.
 • Prisen på selve batteriet vil afhænge af batteriets teknologi, effekten og mængden af celler i batteripakken.

Hvilken oplader bruger Nissan Leaf?

 • Når du køber en Nissan Leaf, vil der medfølge et ladekabel. Det er et kabel af typen mode-2, som også er kendt som et “mormor-kabel”. Det passer i en helt almindelig stikkontakt, men er sikret med en elektronisk boks, på midten af kablet, så husets sikringer ikke springer ved brug.
 • Du kan oplade din Nissan Leaf i en almindelig stikkontakt hjemme, eller ved en offentlig ladestation. Du kan også vælge at få installeret en hurtiglader i hjemmet, af en autoriseret elinstallatør.

Hvor lang tid tager det at lade en Nissan Leaf?

Det afhænger af hvor og hvordan du lader din Nissan Leaf op.

 • En fuld opladning af en Nissan Leaf med 40 kWhs-batteri tager 7 timer og 30 minutter, når du oplader med et almindeligt ladestik (f.eks. hjemme eller på kontoret)
 • Med offentlig ladestander med lynlader, kan du lade din Nissan Leaf 20-80% op på kun 60 minutter. Du kan også vælge at få installeret en ladestation hjemme, af en autoriseret elinstallatør.

Hvor langt kører Nissan Leaf på en opladning?

En Nissan Leaf med 40 kWhs-batteri kan køre op til 270 km pr. opladning. Dette er perfekt til de små køreture i byen, til arbejde, skole og hjem igen. Rækkevidden vil afhænge af faktorer som hastighed, kørestil og vejrforhold.

Hvor mange V kan man lade en Nissan Leaf med?

Du kan oplade din Nissan Leaf hjemme eller ved en offentlig ladestation. Bruger du en hurtiglader, kan du lade med 24-350 kW, alt efter typen af ladestation. Du kan enten bruge en offentlig hurtiglader, eller få installeret en hjemme, af en autoriseret elinstallatør.

Hvor mange Nissan Leaf er der solgt i Danmark?

 • I 2018 var hver anden elbil solgt i Danmark, en Nissan Leaf.
 • Alene i første kvartal af 2020 er der solgt 135 Nissan Leaf i Danmark.

Hvorfor går Nissan Juke ujævn?

Der kan være mange årsager til af din Nissan Juke har ujævn motorgang. Tag en snak med vores værksted og lad os hjælpe dig med at finde fejlen. Ring 56 65 31 64.

Har du
flere spørgsmål?
Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Har du nogle spørgsmål?