Ny Nissan Leaf

Fra

DKK 249.900,00

0 Forurening – 0 Rente!*

DANMARKS BILLIGSTE FAMILIE ELBIL

Finansier din nye Nissan el-bil med 0% i var. rente!

Udled 0% CO2 og 0% NOX i din daglige kørsel.

BILLIG OG REN ØKONOMI:

Billigere forbrug, billigere serviceomk., billigere grøn ejerafgift!.

*Kun hos PMABILER A/S

Apple CarPlay

SPAR KR. 53.550

Nissan Leaf AUT. fra kr. 229.990*

*Begrænset antal og farver

** KUN HOS PMABILER A/S

Finansieringseksempel:

udbetaling kr. 45.980

96 mdr. à kr. 2.095

var. r. 0% - ÅOP 2,26

 

Med den nyeste teknologi af køresystemer gør den køreturen lettere. De intelligente, semi-autonome funktioner assisterer dig på motorvejen, når du sidder i kø-trafik eller parallelparkerer. Du skal blot aktivere Nissan ProPilot og sænke skuldrene.

  • ProPilot
  • ProPilot Park
  • E-PedalAEB-system
  • Zero Emotion Kørsel
  • Apple CarPlay
  • 40/62kWh Batteri

ProPilot
ProPilot er en revolution inden for autonome køreteknologier. Med denne nye avancerede funktion kan du indstille hastigheden (30-100 km/t) og derefter lade køreassistenten placere din nye Nissan LEAF midt i vognbanen. Systemet navigerer ved hjælp af pålidelig kamera software, der holder en sikker afstand til forankørende. ProPilot tilpasser automatisk hastigheden i forhold til afstanden til de forankørende og kan endda stoppe helt ved kørsel i kø-trafik.

ProPilot Park
ProPilot Park er et højteknologisk automatiseret parkeringssystem, der bidrager til den perfekte parkering ved hjælp af et tryk på en knap. Systemet udregner selv parkeringsmulighederne, hvorefter den manøvrere frontal-, bark eller parallelparkering. Du vil opleve, at din Nissan LEAF kontrollerer styring, accelerator, gearskift og bremser, hvorefter bilen aktiverer den automatiske parkeringsbremse.

E-Pedal
Nissans E-Pedal funktion er en ny feature, der gør det muligt at accelerere, sænke farten og bremse i en enkelt glidende bevægelse – med en og samme pedal. Endnu en grund til at overveje den nye autonome og bæredygtige Nissan LEAF.

FDM beskriver i deres review, hvordan LEAF blomstrer op.

Book prøvetur

Har du nogle spørgsmål?

Går du og tænker på drømmebilen i disse tider?Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at besøge os, så tilbyder vi nu videoopkald.
Går du og tænker på drømmebilen i disse tider?Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at besøge os, så tilbyder vi nu videoopkald.

Vi giver en gennemgang af den bil du ønsker, og svarer på alle dine spørgsmål.

Kontakt os meget gerne - vi står til rådighed på både mail og telefon

You have Successfully Subscribed!