Ny Nissan Juke

Fra

DKK 199.990,00

LIGE NU: Få kr. 15.000 i ekstra udstyr ved køb af Ny Nissan Juke Acenta!

Den vil fortsat fremstå unik, men nu med endnu mere karakter, flotte præsentationer og avanceret teknologi.

En af de mest enestående biler på vejen. Det gør den til et fantastisk sted at skabe noget, der i sandhed er specielt. Sammensæt dit valg af tilbehør, og du vil få en bil, der passer perfekt til dine behov og samtidig ser fængende ud.

NY NISSAN JUKE ER BLEVET VOKSEN

Indvendigt er den nye Juke blevet mere rummelig og har fået mere plads til både passagerer og bagage. bl.a. kan det fremhæves at bagagerumskapaciteten er øget med 20% til 422L. Den kommer desuden med Nissans fantastiske teknologi og alverdens moderne sikkerhedsudstyr, som vil gøre oplevelsen bag rattet mere komfortabel, sjovere og ikke mindst lettere.

NISSAN JUKE INTELLIGENT INTEGRATION

  • Altid forbundet til din verden!

Den nye Nissan JUKE's indbyggede NissanConnect-navigationssystem bruger førsteklasses teknologier. Derudover giver NissanConnect-appen dig mulighed for, at tilgå NissanConnect-tjenester som Apple CarPlay™, Google Assistant™ og endda Wi-Fi, så du kan holde dig oplyst, underholdt og opdateret. Med Nissan intelligent integration er du synkroniseret med verden omkring dig.

  • gnidningsfri opkobling

Apple CarPlay™ eller Android Auto™ kobler din smartphone til din bil – for en nemmere og mere sikker tur. Din nye Nissan JUKE kan endda fungere som wi-fi-hotspot, hvor du kan tilkoble op til otte særskilte enheder.

  • NissanConnect Tjenester

NissanConnect lægger utrolige kræfter i din hånd med en brugervenlig app. Fra alvorlige ting som automatisk at ringe efter hjælp, hvis du kommer ud for en alvorlig ulykke til bekvemmeligheder som at fjernbetjene låsen på din nye Nissan JUKE. Du kan endda forbinde til din nye Nissan JUKE gennem Google Assistent.

MAGTFULD TEKNOLOGI

Nissan intelligent mobility tilbyder dig en helt ny måde at køre på. I den nye Nissan JUKE vil du køre mere selvsikkert og bedre forbundet med verden omkring dig.

  • ProPILOT Teknologi

ProPILOT, som findes til DCT-automatgear, hjælper din nye Nissan JUKE med at beregne trafikken og holde en fast afstand til bilen foran. Den kan endda bremse helt op og derefter komme tilbage i fart, når trafikken igen begynder at flyde. På den åbne vej hjælper ProPILOT dig med at holde dig i midten af din vejbane samt på de lange, lige strækninger og selv gennem bløde sving.

  • Avanceret sikkerhed og førerassistance

Passer på dig med alt fra at læse vejskilte til at se biler i din blinde vinkel, endda genkende fodgængere eller cyklister, der måtte krydse din vej.

  • Parkér uden problemer!

Frygt ikke en eneste parkeringsplads. Around View Monitor er et kamerasystem, der giver dig 360° overblik over din bil med mulighed for at vælge fokus på fronten, bagenden og siden, så du bedre kan parkere med selvtillid og kontrol.

INTELLIGENT KØRSEL

  • Få din puls til at accelerere

Sæt dig til rette i sportssæderne med støtte, grib om det D-formede rat og gør klar til spænding. En turboladet motor, der reagerer hurtigt, lægger kraften for dine fødder gennem lynhurtigt DCT-automatgear. En præcis, smidig affjedring udnytter det stærke, solide chassis til fulde. En køretur der er så selvsikker, som den er spændende.

  • Et smil på dine læber

Med hurtig energi retter du ind med et snuptag. Du kan lægge din nye Nissan JUKE præcis, hvor du vil med den præcise styring, samtidig med at førsteklasses Active Trace Control arbejder bag scenen for at du kan skære det perfekte sving. Avanceret computerdesign skaber et solidt chassis, som danner det perfekte grundlag for affjedringen.

DESIGN

  • BOSE Personal PLUS Nakkestøtte

Fordyb dig i en 360-graders lytteoplevelse, der kan tilpasses helt. Med højttalerne Bose® UltraNearfield™ integreret i nakkestøtten på forsæderne (findes på visse udstyrsniveauer) får du imponerende klar lyd og en unikt personligt oplevelse. Eller du kan dele oplevelsen med resten af passagererne, hvis du vil.

  • Dit personlige rum

Det revolutionerende design skaber et fokuseret interiør designet til føreren. Den nye Nissan JUKE sætter dig i centrum med spændende ydeevne og et omfangende design med det svævende instrumentbræt.

.

 

Har du nogle spørgsmål?