Tilbud

Nissan Qashqai

Fra

DKK 229.990,00 DKK 214.790,00

Danmarks bedst sælgende model 2019!

NISSAN QASHQAI KAMPAGNE

Spar op til kr. 40.000

Gælder begrænset antal og udvalg.

Nissan Qashqai

Interiøret er af høj kvalitet, og du vil opleve, at komforten er helt i top, så snart du sætter dig på sædet. Det har ingen betydning, om du er fører eller passager, sidder foran eller bagved, der er ikke indgået et eneste kompromis. Det er en rummelig crossover, som er praktisk, når hele familien skal på tur, eller hvis du bare vil opleve sand køreglæde.

Første klasses! BOSE audio lydsystem, helt bestemt til dig, der elsker at hører musik med god lyd! 7 højtalere som fylder bilen med dybe og præcise toner.

 • 430 Liter bagagerum
 • 860 Liter med ned-foldede sæder
 • 70/30 splitbagsæder
 • Fleksiboard system der både kan hjælpe med, at holde indkøbsposer eller gemme ting, så bagagerummet fortsat fremstår rydeligt.

KLASSENS FØRENDE PÅ RO I KABINEN!

Du kan vælge mellem en meget effektiv turbodiesel- eller en benzinmotor, uanset dit valg får du øjeblikkelig acceleration med begrænsede rystelser. Dørene har ekstra isolering i dørpaneler, som holder varmen inde og støj ude. Der er tænkt på mindste detalje og selv opbygningen af Qashqai giver et fartfølsomt karosseri som holder vibrationer og støj på et hidtil uhørt minimum!


NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

 • Nissan ProPILOT-Teknologi, en helt ny måde at køre på!

Nissan ProPILOT gør alting nemmere... Fra at håndtere trafikpropper til, at holde sikker afstand på motorvejen. Den griber ind som en chaufførmedhjælper og klarer det hårde arbejde, så du bare kan slappe af og nyde køreturen.

Få assistance, når du har brug for det. Nyd den gnidningsfrie forbindelse.Kør med større overblik, som aldrig før.

 • INTELLIGENT PARKERINGSASSISTENT

Få en hånd når du har brug for det!

Lad Qashqai'en klare parkeringen med Intelligent parkeringsassistent. Det er en smart chaufførmedhjælper, som hjælper dig med, at manøvrere ind på små pladser. Simpel og nem indstilling, som både kan hjælpe dig med parallel parken og bakke i bås.

 

FØRER-OPMÆRKSOMHEDS TEKNOLOGIER

 • Blind vinkel assistent

Advarer dig, hvis der er et køretøj i din blinde vinkel på en af siderne af din bil.

 • Intelligente forlygter med selvjusterende forlygtesystem

Takket være dens adaptive kurvelys ved Qashqai'en ikke bare hvornår det er mørkt, men tilpasser også forlygterne, når du kører rundt i sving.

 • Skiltegenkendelse

Holder dig konstant opdateret med hastighedsgrænserne ved, at registrere vejskilte undervejs.

 • Bevægelses assistent

Når du bruger Intelligent Around View Monitor, advarer systemet dig, hvis der bevæger sig noget omkring køretøjet.

 • Around view monitor

giver dig et overblik 360 grader rundt om din bil, via kamera på bilens 4 sider.

 

NY NISSAN CONNECT

Det helt nye infotainment-system i Nissan QASHQAI leveres med nye, spændende funktioner som 3D-kort, smartphone-opkobling, stemmegenkendelse og 7’’ multi-touchscreen, som du kan skræddersy efter eget valg. I den nye NissanConnect kan du også få din velkendte smartphone frem gennem Apple CarPlay® og Android Auto®*.

*Android Auto er endnu ikke tilgængeligt i Danmark, dog er bilen forberedt til det.

 • App til Navigation

Med Door-to-Door navigation kan du sende din destination til bilen fra en computer eller en mobil app, og du kan også planlægge din tur, før du tager af sted. Med den kan du også navigere fra start til slut, altså fra hvor du parkerede din bil og til destinationen.

 

 

Leasing af Nissan Qashqai

 

Har du nogle spørgsmål?