Nissan E-NV200 EVALIA

Fra

DKK 337.748,00

ELEKTRISK FAMILIEBIL MED 7 SÆDER

BILLIG OG REN ØKONOMI:

Billigere forbrug, billigere serviceomk., billigere grøn ejerafgift!.

LADET FULDT OP OG KLAR TIL AT OPLEVE VERDENEN

Med det nye 40 kWh-batteri er den 100 % elektriske Nissan e-NV200 EVALIA med fem eller syv sæder en stor hjælp for den voksende familie og det rette valg for en mere bæredygtig livsstil. Klar alle dine køreture med hele flokken rundt i byen på en enkelt opladning, eller få mest muligt ud af dine lademuligheder og nyd det bedste af opkobling, komfort og Nissan Intelligent Mobility i længere tid – alt sammen uden udledninger og minimale udgifter for et smartere, grønnere liv.

 

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

Med en rækkevidde på op til 301 kms bykørsel og 200 km ved kombineret kørsel (WLTP)** når du længere på en enkelt opladning i den 100 % elektriske multi-vogn Nissan e-NV200 EVALIA end nogensinde før. Lad op derhjemme eller på farten, og forbedr din rækkevidde, mens du kører. Enkelt, rent og effektivt

 

RUMMELIGHED MED 7 SÆDER

  • kompakt, smidig og helt kompetent

Nissan e-NV200 EVALIA har kæmpe indre men kompakte ydre dimensioner og er et elektrisk køretøj, der overgår dem alle. Det er en komplet 5-7-personers bil men alligevel med hatchbackens lethed, så den er aldrig for lang og aldrig for bred til byen og dens smalle gader, og parkering går som en leg.

Har du nogle spørgsmål?