Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Hos Nissan i Køge findes den næstbedste Nissan mekaniker i Europa

Nissan forhandler Poul Michaelsen i Køge var meget stolt, da deres mekaniker Mads Klinke kom tilbage fra en slutspurt i Paris med intet mindre end en andenplads i Nissans paneuropæiske NISTEC konkurrence (Nissan Service Technician Excellence Competition).

Til finale i Paris

Paris var sidste skridt på en længere udskildelsesrejse, der tager udgangspunkt i de tekniske færdigheder blandt Nissans ca. 8.000 mekanikere hos forhandlere i hele Europa. Så det er ikke nogen lille skare, mekaniker Mads Klinke fra Nissan forhandler Poul Michaelsen i Køge har været oppe imod.

Til finalen i Paris deltog 58 europæiske Nissan mekanikere. Tre af disse er faktisk danske, og Mads Klinke opnåede altså en meget fornem andenplads.

Selve konkurrencen består af tre diagnoseopgaver på en Nissan Juke. Til hver opgave får mekanikerne 45 minutter, og en udpeget jury følger mekanikerne nøje og kontrollerer, at alt bliver gjort i henhold til Nissans standarder.

Det kræver hårdt arbejde at blive en af de bedste Nissan Master Technicians i Europa

Det tager normalt 2-3 års undervisning på Nissan Academy at blive uddannet til Nissan Master Technician, og certificeringen tildeles efter en praktisk test, som svarer meget til diagnoseopgaverne i NISTEC-konkurrencen. Det kræver hårdt arbejde og fokus på kvalitet og kundeservice at blive en af de bedste Nissan Master Technicians i Europa.

En stolt Mads Klinke, der er ansat som  mekaniker hos Nissan forhandler Poul Michaelsen i Køge med sin flotte pris for en andenplads i Nissans NISTEC konkurrence, der er en paneurpæisk konkurrence blandt mekanikere hos Nissan forhandlere i hele Europa. Så nu har Mads også fået et bevis på, at han har evnerne og kompetencerne til at levere en fremragende kundeservice.