Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

PMA Fordele

Som værkstedskunde, får du masser af fordele, når du vælger at få din bil serviceret eller repareret hos PMA Biler.

Lånebil i forbindelse med værkstedsbesøg

I forbindelse med værkstedsbesøg tilbyder vi dig muligheden for en GRATIS lånebil på service dagen.

Reserver en lånebil samtidig med tidsbestilling til værkstedet! Book online tid på værkstedet.

Vores lånebiler er nye Nissan modeller og de bliver løbende udskiftet, sådan at du også i forbindelse med værkstedsbesøg kan prøvekøre nye modeller!

Lånebilsparken består at alle størrelser ligefra små biler som Nissan Micra til større modeller som Nissan Juke, Nissan Qashqai til varebiler som Nissan NV300. Såvel som diesel og benzin biler!

Del din værksteds regning op

UDEN gebyr eller renter

Med et Værkstedskort har du altid løbende måned +30 dages omkostningsfri kredit og mulighed for OP TIL 12 måneders rentefri kredit

Nissan Køge tilbyder – i samarbejde med Resurs Bank – muligheden for et Værkstedskort.

Et Værkstedskort er et fleksibelt alternativ til dig, som selv ønsker at bestemme, hvordan du vil betale. Med Værkstedskortet har du altid løbende måned + 30 dages kredit på dine køb. Derefter beslutter du dig for, hvorvidt du ønsker at indbetale hele saldoen eller om du vil dele betalingen yderligere op. Med valg af løbetid op til 12 måneder er der ingen renter. Dine muligheder for betaling oplyses sammen med det første indbetalingskort som du modtager måneden efter dit køb. Vælger du at indbetale hele beløbet, tillægges der ingen renter eller gebyrer.

Du kan vælge at ansøge om Værkstedskortet ved at trykke her

Beregn og se dine muligheder for betaling på dit specifikke køb ved at trykke her

I tabellerne herunder kan du se eksempler på, hvad de månedlige omkostninger bliver med forskellige betalingsperioder. Alle seks løbetider er tilgængelige uanset købets størrelse og vælges ved første indbetaling. Den månedlige mindstebetaling skal dog mindst udgøre 150,00 kr.

Værkstedskort eksempler

Kreditramme kr. 1.000 – kr. 60.000
Evt. oprettelsesgebyr opkræves i måned to sammen med den ordinære betaling.

Samlet kreditbeløb ÅOP Kreditomk. Afdrag pr. måned Totalbeløb
10.000 kr. 12,6% 715 kr. 893 kr. 10.715 kr.

Repræsentativt eksempel

Kreditbeløb: 10 000 kr.
Kredittid og afdragsperiode: 12 mdr.
Debitorrente 0 kr.

Omkostninger 3 mdr. 6 mdr. 12 mdr. 24. mdr
Debitorrente 0% 0% 0% 9,96%
Adm. rente/måned 35 kr. 35 kr. 35 kr. 35 kr.
Oprettelse 95 kr. 195 kr. 295 kr. 295 kr.

Nissan prismatch på serviceeftersyn

De fleste bilejere går op i sikkerhed og kvalitet, men når det gælder serviceeftersynet på bilen er det ofte pengepungen, der bestemmer. Mange tyr derfor til de uautoriserede værksteder, når bilen skal til service, fordi de tror, de får den billigste pris der.

Denne holdning vil vi som aut. Nissan værksted gerne til livs, og derfor har vi indført prismatch på serviceeftersyn. Prismatch betyder, at vi som aut. Nissan forhandler til enhver tid tilbyder markedets bedste pris på serviceeftersyn.

Har man som Nissan-ejer fået et billigere tilbud fra et uautoriseret værksted, matcher Nissan værkstedet prisen, forudsat at tilbuddet er indhentet i lokalområdet, og at det opfylder servicepunkterne i bilens serviceskema.
Nissans prismatch dækker ud over bedste pris, at serviceeftersynet bliver gennemført af specialuddannede Nissan mekanikere, og at der udelukkende bliver anvendt originaldele, hvilket beskytter bilejeren mod bortfald af bilens garanti.

Betingelser for at opnå prismatch

  • For at vi kan matche et billigere tilbud fra et uautoriseret værksted, skal tilbuddet være skriftligt og være indhentet inden for samme postnummer, som vi har adresse.
  • Tilbuddet skal indeholde samme serviceeftersyn og servicepunkter iht. bilens serviceskema som ved udførelse på et autoriseret Nissan værksted inklusiv alle reservedele og væsker/olier (samme specifikationer som originale reservedele og anbefalede væsker/olier).
  • Tilbuddet må højst være 14 dage gammelt.
  • Nissan yder ikke prismatch for allerede udførte serviceeftersyn