Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Service- og reparation af din bil

Autoriseret Nissan værksted i Køge – Poul Michaelsen Automobiler

Som autoriseret Nissan værksted er vores vigtigste opgave, at din bil bliver repareret korrekt første gang og til den aftalte pris. Derfor aftaler vi altid prisen før reparationen startes og hvis prisen overstiger vores tilbud kontakter vi dig.

Vores mekanikere er meget erfarne med Nissan og Chevrolet, de uddannes konstant på teknisk skole efter fabrikkens koncept. Vi er også tilsluttet teknologisk instituts værktøjs- og reparationskontrol, det betyder for dig at din bil bliver repareret med værktøj som altid er toptunet, og at reparationen er udført korrekt og efter fastlagt skema.

Mange års erfaring…

Vi har mange års erfaring med service og reparation af biler. I både Køge og Roskilde er vi aut. Nissan værksted. Vælger du et aut. Nissan værksted kan du være sikker på, at du altid får det optimale serviceeftersyn udført af specialuddannede Nissan teknikere.

I Roskilde ejes værkstedet af vores dygtige samarbejdspartner Bekker Larsen.

PMA fordele

Som kunde hos Poul Michaelsen Automobiler får du mange fordele. Bl.a. tilbyder vi lånebil til priser fra kun 99 kr. pr. døgn. Du har også mulighed for at få vores værkstedskort, og opnå kredit- og afdragsordninger. Selvfølgelig tilbyder vi også “prismatch” på Nissan reparationer. Læs mere om PMA fordele her

Moderne pladeværksted, her reparerer vi stort og småt

Vi har også et moderne pladeværksted, som kan reparere store, samt små skader. Vores pladeværksted har samarbejde med alle forsikringsselskaber i Danmark, og vi er derfor altid behjælpelig med at udfylde skadesanmeldelsen. Hvis du har en skade har vi også lånebiler som vi tilbyder til en favorabel pris. Vi har lånebiler i alt fra varebiler til personbiler og alle størrelser både rettet mod privat- og erhvervslivet.

Vi udfører også udskiftning og reparation af ruder. Vi reparerer og servicerer alle bilmærker.