Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Den nye Nissan Micra

Pressens modtagelse af den nye Nissan Micra ved de første prøvekørsler har været overvældende. Overskrifter som ”Mirakuløse Micra”, Kuren virkede”, Nu er Nissan svingmester” og ”Meget mere Micra” er blot nogle af de flotte ord den nye Micra har fået med på vejen.

Tre motorer og fem udstyrsvarianter

Den nye Nissan Micra kommer med to benzinmotorer; en 1.0 l med 73 hk, og en 0,9 l turbo med 90 hk samt en 1,5 l turbo dieselmotor med 90 hk. Disse kan kombineres i forkellig grad med fem udstyrsvarianter og diverse tilbehørspakker.

Nissan Micra på 125 måder

Faktisk er der mere end 125 måder, kunderne kan sammensætte farver inden i og uden på Micra, så den bliver helt deres egen. Kvaliteten på interiøret er i top med tofarvet interiør og bløde materialer. Der er heller ikke sparet på sidste nyt inden for nyeste teknologier. Sikkerhedsmæssigt er der som standard nødbremse – også for fodgængere, intelligente forlygter, der selv blænder op og ned efter behov samt intelligent vognbaneassistent, der advarer mod uplanlagt vognbaneskift og hjælper til at få bilen på ret spor igen.

Herudover fås det anerkendte Around View Monitor, der består af fire kameraer, der giver et fugleperspektiv af bilen på skærmen inde i kabine, således at parkering og manøvrering af bilen kan ske sikkert.

Nævneværdigt er også det skræddersyede BOSE system med blandt andet højtalere i førerens nakkestøtte, der giver en lydoplevelse udover det sædvanlige.

Priserne starter ved kun 139.900 kr.

Prisen inkluderer masser af standardudstyr heriblandt ovennævnte sikkerhedspakke. Dog ikke aircondition. Min prishoppene fra de forskellige varianter er ikke så voldsomme. Eksempelvis koster en 0,9 liters med 90 hk og aircondition blot kr. 10.200 ekstra. Faktisk koster topudstyrsversion i benzin kr. 179.100, og her findes udstyr, der normalt kun opleves i biler i luksusklassen.

I Europa har Nissan solgt over 3,5 millioner eksemplarer af de fire første generationer af Micra. Den har altid udfordret konventionerne med innovativt design, avanceret teknologi, intelligent pladsudnyttelse og god køredynamik.

Ny Nissan E-avis på gaden

Der er så meget godt og spændende at sige om den nye Nissan Micra, at Nissan har udgivet en e-avis på intet mindre end 12 sider. Gå på opdagelse og læs alt om priser, udstyr og muligheder.

 

Hent den nye Nissan Micra brochure

 

Hent den nye Nissan Micra E-avis