Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Den nye Nissan Leaf

Nissan introducerer den nyeste generation af elbiler, der lover banebrydende teknologi og større køreglæde.

Nissan LEAF er en komplet eldrevet bil, spækket med intelligent teknologi. Den nye Nissan LEAF er firmaets første bil med avancerede teknologier til udvidet autonom førerassistent. Den er eksempelvis udstyret med nyheden: e-Pedal, der gør det muligt at accelerere, sænke farten og bremse helt ned med en enkelt pedal.

Den produceres nu med et 32A batteri – frem for de tidligere 16A – hvilket øger distanceevnen med 20%. Den nye model kan køre op til 378 km på en fuld opladning, og så er den designet efter aerodynamikkens regler, som supplerer det elegante look udvendigt og indvendigt.

 • ProPilot
 • ProPilot Park
 • E-Pedal
 • Apple CarPlay
 • Aerodynamisk Design
 • 32A Bateri/378 km

Den nye Nissan LEAF kommer til levering i Europa til marts 2018.

Nissan Intelligent Power forsyner med elektrisk drivlinje

Fokuspunktet for Nissan Intelligent Power i den nye Nissan LEAF er bilens elektriske drivlinje, som byder på højere drejningsmoment og højere ydelse. Tilsammen øger det de dynamiske præstationer betydeligt. Den nye drivlinje fuldendes af hightech-litium-ion-batteripakken, som leverer højere ydelse og højere kapacitet til energilagring.

Foruden større energieffektivitet leverer den nye elektriske drivlinje en ydelse på 150 hk. Drejningsmomentet er blevet øget til 320 Nm, hvilket giver bedre acceleration.

Nissan Intelligent Driving øger sikkerheden og reducerer stress

Den nye Nissan LEAF er tilgængelig med tre vigtige nye Intelligent Driving teknologier:

 • ProPILOT
 • ProPILOT Park
 • e-Pedal

Den første er ProPILOT teknologien til øget førerassistance. Den teknologi kan anvendes til kørsel i en enkelt vognbane på motorvej, og den gør kørslen nemmere, mindre stressende og mere afslappet.

Den anden teknologi er ProPILOT Park, som vil ændre vores syn på parkering. Når systemet aktiveres, overtager denne teknologi styring, acceleration, opbremsning og gearskift, og parkerer helt automatisk bilen i en parkeringsbås.

Den tredje teknologi er e-Pedal, som er en revolutionerende teknologi, der ændrer vores måde at køre bil på. Den giver førerne mulighed for at starte, accelerere, decelerere og standse helt, blot ved at justere trådet på speederen. Når foden er fjernet helt fra speederen, aktiveres regenerations- og friktionsbremserne automatisk, så bilen gradvist stopper helt. Bilen bliver holdende – selv på stejle skråninger – indtil speederen trædes ned igen.

OBS: Den konventionelle bremsepedal skal stadig bruges til hårde opbremsninger.

Nissan Intelligent Integration kobler batteriet op til den sociale infrastruktur

Nissans banebrydende vision for elbilernes potentiale sigter bredt med den nye Nissan LEAF. Den udvidede funktionalitet underbygges blandt andet af det faktum, at bilens batterier også kan anvendes som transportable energikilder.

Vehicle-to-Grid-teknologien (V2G) kombinerer tovejsopladning, som gør det muligt fuldt ud at integrere elbiler i elnettet. Det forbedrer evnen til at håndtere ikke-programmerbare bæredygtige energikilder, så de lettere kan integreres til lavere omkostninger. Systemet fungerer ved, at ejerne af Nissan elbiler kan tilslutte bilen til elnettet og spille en aktiv rolle i elforsyningen. Samtidigt skaber de en alternativ indkomstkilde. Når den kommer op i større målestok, vil V2G-teknologien blive en game-changer for ejerne af Nissans elbiler, fordi at de kommer til at spille en aktiv rolle i elforsyningen.

Bestræbelserne på at bidrage til det bæredygtige samfund skal motivere viljen til at foretage klogere valg hver eneste dag. Energilagringssystemet xStorage benytter sig af  branchens samlede erfaring til at gøre energiforbruget i private hjem mere bæredygtigt og effektivt. xStorage Home lagrer energi på de tidspunkter, hvor den er billigst, og kontrollerer, hvordan og hvornår energien anvendes, så kunderne sparer penge, og hele energisystemet forbedres. Systemet integrerer diskret al den hardware og software, der er nødvendig for at styre og lagre al energistrømmen i hjemmet. Den kan også anvendes til at levere strøm til elnettet:

“xStorage Home kan hente strøm fra elnettet eller levere strøm til elnettet og dermed skabe den fleksibilitet, der er nødvendig for at øge anvendelsen af bæredygtig energi”

Kunderne vil også nyde godt af et nydesignet interface i smartphone-appen til den nye Nissan LEAF. Den gør det muligt at overvåge ladetilstanden i bilen, finde den nærmeste ladestation samt forvarme eller afkøle bilen til den ideelle temperatur før afgang.

Indvendigt design skaber følelsen af sindsro

Det nydesignede interiør føles og opleves som smagfuldt og underspillet. Den oplevelse er opnået ved hjælp af materialer, der skaber en samlekvalitet og et finish, som løfter køreoplevelsen, så den matcher den raffinerede drivlinje.

Både fører og passager vil fra første øjeblik sætte pris på de nye blå signatursyninger på sæder, instrumentpanel og rat samt det nydesignede 7” TFT-farvedisplay. Displayets nye design gør det nemmere at benytte vigtige funktioner, som eksempelvis:

 • Safety Shield-teknologien
 • Ladetilstanden
 • Strømmåleren
 • Informationerne i audio- og navigationssystemet.