Menu
Luk

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

ÅBNINGSTIDER I SOMMERFERIEN

– Uge 30-31-32 –

VÆRKSTED OG RESERVEDELE KØGE

Man-Tor: Kl. 07:30-16:00

Fredag: Kl. 07:30-14:00

SALGSAFDELINGEN

Man-Fre: Kl. 10:00-17:30

Søndag: Kl. 11:00-15:00

Den nye Nissan Leaf

Nissan kombinerer banebrydende elektrisk innovation med ProPILOT-teknologi i den nye Nissan LEAF: Den mest avancerede masseproducerede elbil.

  • ProPILOT udvidet førerassistent system gør kørslen mere sikker og mere komfortabel.
  • ProPILOT Park – fuldautomatisk parkering
  • e-Pedal-teknologi betyder, at du kan køre og bremse på en nem og bekvem måde
  • Længere rækkevidde end nogensinde før – 378 km* på en enkelt opladning
  • Et helt nyt design både indvendigt og udvendigt

Nissan præsenterede mærkets nye Nissan LEAF – verdens mest avancerede masseproducerede elbil og et ikon i koncernens Intelligent Mobility-vision.

Komplet eldrevet og spækket med intelligent teknologi. Den nye Nissan LEAF er firmaets første bil i Europa med de første teknologier til udvidet førerasisstent, og den er udstyret med banebrydende innovationer som eksempelvis e-Pedal, så du kan køre og bremse på en helt ny og nem måde.

Den har også fået en endnu længere rækkevidde med 378 km* på en enkelt opladning, og den er nydesignet til en ny generation med et mere elegant look både indvendigt og udvendigt.

Den nye Nissan LEAF kommer til levering i Europa til marts 2018.

Nissan Intelligent Power: den elektriske drivlinje

Fokuspunktet for Nissan Intelligent Power i den nye Nissan LEAF er bilens elektriske drivlinje, som byder på højere drejningsmoment og højere ydelse, der tilsammen giver bedre dynamiske præstationer. Den nye drivlinje fuldendes af hightech-litium-ion-batteripakken, som leverer højere ydelse og højere kapacitet til energilagring.

Foruden større energieffektivitet leverer den nye elektriske drivlinje en ydelse på 150 hk. Drejningsmomentet er blevet øget til 320 Nm, hvilket giver bedre acceleration.

Nissan Intelligent Driving: teknologi, der giver større køreglæde, øger sikkerheden og reducerer stress

Den nye Nissan LEAF er tilgængelig med tre vigtige nye intelligent Driving-teknologier. Den første er ProPILOT-teknologien til øget førerassistance. Den teknologi kan anvendes til kørsel i en enkelt vognbane på motorvej, og den gør kørslen nemmere, mindre stressende og mere afslappet.

Den anden teknologi er ProPILOT Park, som vil ændre vores syn på parkering. Når systemet aktiveres, overtager denne teknologi styring, acceleration, opbremsning og gearskift og parkerer helt automatisk bilen i en parkeringsbås.

Den tredje teknologi er e-Pedal, som er en revolutionerende teknologi, der ændrer vores måde at køre bil på. Den giver førerne mulighed for at starte, accelerere, decelerere og standse helt blot ved at justere trådet på speederen. Når foden er fjernet helt fra speederen, aktiveres regenerations- og friktionsbremserne automatisk, så bilen gradvist stopper helt. Bilen bliver holdende selv på bakker, indtil speederen trædes ned igen.

Den konventionelle bremsepedal skal stadig bruges til hårde opbremsninger.

 

Nissan Intelligent Integration: kobler batteriet op til den sociale infrastruktur

Nissans banebrydende vision for elbilernes potentiale går længere end til blot drivkraft til den nye Nissan LEAF. Bilens batterier kan også anvendes som transportable energikilder.

Vehicle-to-Grid-teknologien (V2G) kombinerer tovejsopladning, som gør det muligt fuldt ud at integrere elbiler i elnettet. Det bidrager til at forbedre evnen til at håndtere ikke-programmerbare bæredygtige energikilder, så de kan integreres yderligere og blive billigere. Systemet fungerer ved, at ejerne af Nissan elbiler kan tilslutte bilen til elnettet og spille en aktiv rolle i elforsyningen og samtidig skabe sig en alternativ indkomstkilde. Når den kommer op i større målestok, vil V2G-teknologien blive en game-changer for ejerne af Nissans elbiler, fordi de kommer til at spille en aktiv rolle i elforsyningen.

Bestræbelserne på at opnå et mere bæredygtigt samfund betyder, at vi skal foretage bedre valg hver eneste dag. Energilagringssystemet xStorage benytter sig af  branchens samlede erfaring til at gøre energiforbruget i private hjem mere effektivt og mere bæredygtigt. xStorage Home lagrer energi på de tidspunkter, hvor den er billigst, og kontrollerer, hvordan og hvornår energien anvendes, så kunderne sparer penge, og hele energisystemet forbedres. Systemet integrerer diskret al den hardware og software, der er nødvendig for at styre og lagre al energistrømmen i hjemmet, i en enkelt enhed. Kan også anvendes til at levere strøm til elnettet: xStorage Home kan hente strøm fra elnettet eller levere strøm til elnettet og dermed skabe den fleksibilitet, der er nødvendig for at øge anvendelsen af bæredygtig energi.

Kunderne vil også nyde godt af et nydesignet interface i smartphone-appen til den nye Nissan LEAF, hvorfra de kan overvåge ladetilstanden i deres bil, finde den nærmeste ladestation og forvarme eller afkøle bilen til den ideelle temperatur før afgang.

Indvendigt design: en mere udpræget luksuriøs og støjsvag følelse

Det helt nydesignede interiør i den nye Nissan LEAF føles og opleves som smagfuld og underspillet. Den oplevelse er opnået ved hjælp af materialer i højere kvalitet og en samlekvalitet og finish, som løfter køreoplevelsen, så den matcher den raffinerede drivlinje.

Både fører og passagerer vil fra første øjeblik sætte pris på de nye blå signatursyninger på sæder, instrumentpanel og rat samt det nydesignede 7” TFT-farvedisplay. Displayets nye design gør det nemmere at benytte vigtige funktioner som eksempelvis Safety Shield-teknologien, ladetilstanden, strømmåleren og informationerne i audio- og navigationssystemet.

*NEDC-tal (New European Driving Cycle