Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Elbiler

Elbilen overtager markedet

Det er en ren fornøjelse at køre i en elbil, uanset om det er en privatbil eller arbejdsbil. Med en 100 % elektrisk bil fra Nissan vil du opleve høj komfort, den nyeste teknologi og en fantastisk ydeevne.

Du vil opleve køreglæden, når du mærker de trinløse accelerationer uden at skifte gear, og en rejse, som er helt lydløs. Du kan uden problemer høre musik eller tale med dine passagerer. Samtidig er elbilerne fra Nissan fyldt med innovativ teknologi, som gør din kørsel sjovere og mere sikker.

Elbilen har efterhånden nået et niveau, der giver dig muligheden for at nyde køreturen i fulde drag, uanset hvor du er på vej hen. Du kan oplade elbilen derhjemme og på offentlige ladestationer, hvilket gør det nemt for dig, hvis du mangler strøm.

Det er et bevidst og fornuftigt valg at køre i elbil. Det er billigt og miljørigtigt – og så bliver det bakket op af regeringen.

Ingen registreringsafgift på grønne biler i 2019 og 2020

I en artikel fra Inginøren fremgår det, at regeringen vil fjerne registreringsafgiften på små og mellemstore plugin-hybridbiler og elbiler de næste to år.

Hos PMA Biler er vi begejstrede for dette miljørigtige initiativ, som går hånd i hånd med vores vision om en bæredygtig forretningsplan og bilindustri.

Ifølge skatteminister, Karsten Lauritzen, skal elbiler, der koster op til 400.000 kr. være fri for afgift. Det løser sig ved, at registreringsafgifterne forbliver på 20 procent samtidigt med at bundfradraget udgør henholdsvis 40.000 kr. og 77.500 kr. i 2019 og 2020, hvorved afgiften udlignes.

Det fremgår også af klimaudspillet, at initiativet skal være frontløber for en ny aftale for fremtidens omgang med elbiler – hvis der bliver solgt mere end 10.000 elbiler i perioden.

Derudover lægger regeringsplanen op til, at der skal udbydes skatterabat til medarbejdere, der vælger grønne biler, hvorfor vi opfordrer dig til at kigge nærmere på vores udvalg af erhvervstilbud.

Læs hele beskrivelsen