Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Ny Nissan Leaf

Den nye Nissan LEAF er fra den nyeste generation af elbiler. Den er udstyret med den nyeste teknologi af køresystemer, der gør køreturen lettere. De intelligente, semi-autonome funktioner assisterer dig på motorvejen, når du sidder i kø-trafik eller parallelparkerer. Du skal blot aktivere Nissan ProPilot og sænke skuldrene.

  • ProPilot
  • ProPilot Park
  • E-Pedal
  • AEB-system
  • Zero Emotion Kørsel
  • Apple CarPlay
  • 40/62kWh Batteri

ProPilot
ProPilot er en revolution inden for autonome køreteknologier. Med denne nye avancerede funktion kan du indstille hastigheden (30-100 km/t) og derefter lade køreassistenten placere din nye Nissan LEAF midt i vognbanen. Systemet navigerer ved hjælp af pålidelig kamera software, der holder en sikker afstand til forankørende. ProPilot tilpasser automatisk hastigheden i forhold til afstanden til de forankørende og kan endda stoppe helt ved kørsel i kø-trafik.

ProPilot Park
ProPilot Park er et højteknologisk automatiseret parkeringssystem, der bidrager til den perfekte parkering ved hjælp af et tryk på en knap. Systemet udregner selv parkeringsmulighederne, hvorefter den manøvrere frontal-, bark eller parallelparkering. Du vil opleve, at din Nissan LEAF kontrollerer styring, accelerator, gearskift og bremser, hvorefter bilen aktiverer den automatiske parkeringsbremse.

E-Pedal
Nissans E-Pedal funktion er en ny feature, der gør det muligt at accelerere, sænke farten og bremse i en enkelt glidende bevægelse – med en og samme pedal. Endnu en grund til at overveje den nye autonome og bæredygtige Nissan LEAF.

 

FDM beskriver i deres review, hvordan LEAF blomstrer op.

 

Apple CarPlay

Startpris
259.990 kr.
* BILEN ER VIST MED EKSTRAUDSTYR
Book en prøvetur