Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Nissan Juke

En Nissan Juke er en bil, som med det samme tiltrækker sig opmærksomhed, når den kører på vejene. Det er en crossover med et sporty look, som skiller sig ud fra andre. Ikke alene er den velegnet til at tage på tur med vennerne, men den er også praktisk, når hele familien skal på tur. Det er ikke kun det udvendige design, som Nissan har lagt væk på. Interiøret er af høj kvalitet med fx farvede syninger på blandt andet sæderne, rattet og gearknoppen.

Når du kører i en Nissan Juke vil du ikke alene opleve en fantastisk køreglæde og komfort, men også en høj sikkerhed. Den er udstyret med blandt andet:

  • Around View Monitor
  • Nissan Safety Shield
  • I-Key.

Parkering er ikke længere en udfordring, fordi Nissan Juke er udstyret med et kamera, som giver dig overblik over dine omgivelser. Samtidig advarer den, hvis du fx er ved at skifte vognbane, hvis der er personer eller biler i bevægelse bag bilen, eller hvis der er noget i den blinde vinkel. Det er også blevet lettere at låse bilen op, da det ikke længere kræver, at du har nøglen i hånden. Du kan låse bilen op, ved at trykke på knappen på bildøren, hvis du har nøglen i lommen. Du kan nemt bære fx varer og læsse dem ind i bilen, uden at du skal lede efter nøglen først.

Sikkerheden, komforten og kvaliteten er i top i en Nissan Juke, så du kan nyde køreturen fra start til slut.

 

179540183520

Startpris
182.320 kr.
* BILEN ER VIST MED EKSTRAUDSTYR
Book en prøvetur