Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Nissan E-NV200 Van

Nissan e-NV200 VAN giver dig muligheden for at køre i en 100 % elektrisk varebil, hvor du ikke længere skal bekymre dig om olieskift og småjusteringer.

Elbilen er udstyret med det nye 40kWh-batteri. En enkelt opladning giver dig mulighed for at køre op til 301 kilometer. Du vil opleve minimal vedligeholdelse, fordi den ikke har en forbrændingsmotor og normal gearkasse, som man kender fra andre varebiler. Udover at du kører helt lydløst og undgår udledning, vil du opleve en rummelig varebil, du kan bruge som et mobilt kontor. Passagersædet i en e-NV200 varebil kan lægges ned, så du får et lille skrivebord, hvor du eksempelvis kan have din bærbar stående.

Opladning

Der er forskellige muligheder for at oplade din Nissan E-NV200. Du kan oplade den derhjemme, så den er klar til at køre, næste gang du skal på farten. Derudover har du også mulighed for at sætte den til en offentlig opladningsstation, hvis du mangler strøm i løbet af dagen. Du kan få op til 80 % strøm på, hvis du sætter den til en hurtigopladning i 40 minutter. En sidste mulighed er at sætte den til el-nettet i en stikkontakt.

Derudover er Nissan E-NV200 udstyret med:

  • Infodisplay med oplysninger, der kan optimere din kørsel
  • Ruteplanlægger
  • Navigation
  • Bluetooth
  • USB-indgang

Se flere af vores elbiler.

Startpris
kr.
* BILEN ER VIST MED EKSTRAUDSTYR
Book en prøvetur