Menu
Luk

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

ÅBNINGSTIDER I SOMMERFERIEN

– Uge 30-31-32 –

VÆRKSTED OG RESERVEDELE KØGE

Man-Tor: Kl. 07:30-16:00

Fredag: Kl. 07:30-14:00

SALGSAFDELINGEN

Man-Fre: Kl. 10:00-17:30

Søndag: Kl. 11:00-15:00

Privatleasing

Efter de nye afgiftsregler er vi endelig klar med leasing af vores nye Qashqai med både benzin og diesel motor. Vores store udvalg gør det muligt for dig at vælge netop dén variant, som opfylder dine krav og behov. Alle leasingbiler er overholdt med service, så du kun skal fokusere på at køre fra A til B.

Der er forskellige fordele, når du vælger at lease en bil fremfor at købe en helt ny eller brugt bil. Leasingbiler er nye biler, hvor størstedelen har den nyeste teknologi, lækre og praktiske funktioner og et sikkerhedssystem, der er helt i top. Det sikrer ikke alene, at din køretur bliver komfortabel, men også at den er sikker. Samtidig er udbetalingen eller engangsbeløbet i de fleste tilfælde langt mindre, og derefter vil dine udgifter være faste hver måned gennem hele perioden. Du slipper for at bekymre dig om ekstraudgifter og kan i stedet bare nyde glæden ved at køre i en ny bil.

Som din bilforhandler vil vi vejlede og hjælpe dig med at vælge netop dén bil, som lever op til dine krav og behov. Vi tilbyder en billig pris på de forskellige biler, uanset hvilken størrelse bil du er ude efter.