Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Specialbyggede erhvervsbiler med 5 års garanti

Hos PMA Biler beskæftiger vi os med erhvervsbiler fra Nissan. Vi tilbyder flere modeller og services, der tilpasses virksomhedens branche og behov. Vi skræddersyer en erhvervsaftale til dig, hvad enten du søger én eller flere firmabiler, varevogne, erhvervsbiler med lad eller personbiler samt brændstofs- eller elbiler. Uanset hvilken løsning vi finder til dig, så får du 5 års garanti med i aftalen.

 

Erhvervsaftaler, der løfter forretningen

Vi kontakter som udgangspunkt de virksomheder, hvor vi oplever, at der er et behov for en erhvervsaftale med os. Vores erhvervsafdeling har flere års erfaringer med, og forståelse for, hvordan den optimale erhvervsaftale potentielt kan løfte forretningen og lette hverdagen for erhvervsdrivende og deres medarbejdere.

“En dag jeg var på vej til arbejde, fik jeg øje på en VVS firmabil, der nær var rustet op. Straks efter ringende jeg op på telefonnummeret fra bilens reklame” – Leon Hansen, Erhvervssælger, PMA Biler

Citatet beskriver ret præcist, hvordan vi forholder os til virksomhederne og deres firmabiler. Vi oplever hver dag nye fordele ved at investere i en erhvervsaftale, og vi ser altid en måde at tilpasse fordelene til din virksomhed.

Bilernes udseende og stand er blot èn ud af flere faktorer, der kan have en direkte skadende effekt på virksomhedens forretning. Hvis ikke du kan vente til vi spotter din firmabil, så opfordrer vi dig til at gøre følgende overvejelser.

Spørg dig selv:

 • Har jeg en erhvervsaftale?
 • Har jeg den optimale erhvervsaftale?
 • Er min/mine firmabiler i præsentabel stand?
 • Kører min/mine firmabiler som de skal?
 • Er min/mine firmabiler bygget til formålet?
 • Har jeg 5 års garanti på min erhvervsaftale?

Der kan være flere årsager til at vi ringer din virksomhed op. Men hvis du kan svare nej til én af ovenstående spørgsmål, så har du en god grund til at stikke os et kald, eller vedlægge en af vores butikker besøg, hvor du har mulighed for at prøvekøre den bil du ønsker.

 

Specialbyggede erhvervsbiler

Hos PMA Biler i Køge og Roskilde er vi specialister i at om- og opbygge biler, skræddersyet til specifikke formål. Vi har blandt andet bygget biler til politiet, entreprenører og tømrermestrer samt mange andre former for erhvervsdrivende.

Hvilken firmabil skal vi tilpasse din virksomhed?

 • NV200
 • NV300
 • NV400
 • NP300 Navara
 • NT400 Cabstar

Læs mere om, hvordan vi om- og opbygger jeres firmabiler nederst på siden.

Eller ring nu. Så tager vi en snak om, hvordan i kan drage fordel af vores erhvervstilbud, og aftaler en dag, hvor vi besøger dig og din virksomhed med den ønskede bil. I er naturligvis altid velkommen til at besøge os i butikken, hvis i vil kigge nærmere på alle mulighederne.

 

Det grønne alternativ

Hos PMA Biler vil vi være førende indenfor bæredygtighed, hvorfor vi naturligvis har et grønnere og mere miljørigtigt alternativ til virksomhederne. Vi har på nuværende tidspunkt 2 elbiler, som egner sig til alle former for erhverv:

 • LEAF
 • e-NV200

Hvis du eksempelvis er en kommune eller et rengøringsfirma, hvor miljørigtige symboler vægter højt blandt jeres værdier, så vil det være oplagt at overveje mulighederne og fordelene ved en erhvervsaftale på elbiler. Vores e-NV200 har en rummelighed, der matcher behovet hos de fleste i et erhverv, hvor materialer skal fragtes, og Nissan LEAF er førende som personbil i elbil-kategorien.

 • 2 års gratis strøm

For begge alternativer gælder det, at der er 2 års gratis strøm med – ubegrænset. Kvaliteten er i særklasse og begge kan designes og indrettes så de passer til virksomhedens behov. Vi anbefaler derfor altid det grønne alternativ, men vi forstår samtidig, hvorfor nogle endnu vælger brændstofsbilerne frem for.

 

30 år med erhvervsaftaler

Hos PMA Biler i Køge arbejder Leon Hansen, der har beskæftiget sig med erhvervs- og specialbiler de sidste 30 år. Virksomhederne bliver opfordret samarbejder med Nissan, hvoraf en bestemt luksusmodel bliver fremhævet.

Nissan NV300

Pris kun 199.900 kr. ex. moms spar yderligere 10.000,-

Leasingtilbud ekskl. moms i 60 måneder
2.299 kr. pr. måned.
Forudbetaling: 23.000 kr.
Restværdi: 43.000 kr.

 • Ny bil til omgående levering!
 • Spar 10.000+moms
 • 2.000 kg træk med trailer sway control.
 • Oliefyr uden timer, fartpilot, navigation, bakkamera, p-sensorer bag og bluetooth.
 • 5 ÅR ELLER 160.000 KM GARANTI PÅ BILEN

Nissan Navara

Tilbud på ny Nissan Navara N-connecta 4×4

Pris kun 219.900 kr. ex. moms – spar 45.000,-

Leasingtilbud ekskl. moms i 60 måneder
2.695 kr. pr. måned.
Forudbetaling: 32.985 kr.
Restværdi: 54.975 kr.

 • Omgående levering!
 • Spar 45.000+moms på denne ene!
 • 3.500 kg træk
 • 5 ÅR ELLER 160.000 KM GARANTI PÅ BILEN

Kontakt erhvervs sælger

Leon Hansen
Erhvervs sælger – Køge
Tlf.: 40221303
Email: [email protected]

PMA Biler ombygger Nissan biler til ethvert behov

Det er ikke altid nemt at finde den ladbil, varevogn eller kassevogn, som er den mest optimale til netop dit formål. Der kan være forskellige behov, som gør, at det er en udfordring at finde bilen, der lever op til alle kravene.

Heldigvis er der råd for det, hvis du vælger en special-ombygget Nissan-model.

Sådan ombygger vi din firmabil

Det er ingen sag for PMA Biler i Køge og Roskilde at ombygge en Nissan-model til en ladbil, varevogn eller kassevogn, som lever op til dine krav. De har mange års erfaring med at ombygge Nissan-modeller, som eksempelvis NV400 og Cabstar. De biler, som bliver udgangspunktet for ombygningen, er stærke og robuste, og kan bruges til ethvert formål.

Rummelige transportbiler

Alle vores erhvervsbiler er rummelige, så du ikke bliver begrænset af pladsmangel, når du skal køre med materialer og værkstøj. Ladvogne, kassevogne og varevogne er arbejdsbiler, der nogle gange bliver udsat for hårde prøvelser, som bump, grus, småsten, tunge materialer og værktøj.

Det nytter ikke noget, at bilen mister funktion, evne og udseende allerede efter et år. Det er derfor en stor fordel og en investering, at den kan skræddersyes og tilpasses til dit transportbehov, så du får en stærk og praktisk arbejdsbil, der holder værdien gennem flere år.

Mobile kontorer

Udover at ladbilen, kassevognen eller varevognen kan indrettes og bruges til at flytte store og tunge materialer, så kan den også fungere som et mobilt kontor. Det giver dig mulighed for at klare meget af det praktiske, når du er på farten.

Kabinen kan i de fleste biler indrettes med mange forskellige opbevaringsrum, god benplads og højt til loftet. Derudover kan passagersædet udstyres med en hård ryg, så det bliver et mini skrivebord, når sædet bliver lagt ned. Det skaber lidt ekstra plads til computeren, diverse dokumenter eller noget helt tredje. Du har dermed mulighed for at holde styr på det hele, uanset om du er på kontoret eller i bilen.

Er du på udkig efter, leje af varevogn, så kig forbi Car2Go.

Hvad er dine ønsker?

Dine ønsker til den special-ombyggede ladbil, kassevogn, eller varevogn er udgangspunktet, når den skal designes, så den bliver, som du vil have den. Du kan blandt andet få indflydelse på:

 • Ladet eller lastrummets størrelse
 • Antal personer, der skal være plads til i kabinen
 • Om ladet skal være åbent eller lukket
 • Om der skal monteres en lift
 • Om der skal være en stigeholder
 • Om der skal monteres udstyr, som fx rotorblink og arbejdslampe.

Komfort og køreglæde

Komforten, sikkerheden og funktionerne i en special-ombygget ladvogn, varevogn eller kassevogn gør det til en fornøjelse at køre fra første øjeblik. Sæderne kan udstyres med ekstra støtte til ryggen, for at øge komforten og skåne din ryg, hvis du eksempelvis kører meget på ujævne veje. Samtidig er sæderne behagelige og brede, så du uden problemer kan køre længere ture i din arbejdsbil.

Selvom det er store biler, er de velegnede til at køre både i byen, arbejdspladser eller større veje, der er ingen begrænsninger. Føreren har et godt udsyn fra kabinen, som gør den nemmere at manøvrere rundt med og øger sikkerheden under kørslen.