Menu
Luk

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

ÅBNINGSTIDER I SOMMERFERIEN

– Uge 30-31-32 –

VÆRKSTED OG RESERVEDELE KØGE

Man-Tor: Kl. 07:30-16:00

Fredag: Kl. 07:30-14:00

SALGSAFDELINGEN

Man-Fre: Kl. 10:00-17:30

Søndag: Kl. 11:00-15:00

5 års garanti på alle Nissans Erhvervsbiler

Gælder alle nye Nv200, Nv300, Nv400, NP300, NT400

Hos PMA Biler Nissan i Køge og Roskilde har vi stor erfaring i special ombyggede Nissan modeller til f.eks. ladbiler. Vi ombygger primært Nissan Cabstar og Nissan NV400.

Vi skræddersyer bilen til dit behov –  Ring nu 70 404 175 og tryk 2. 

Er du på udkig efter, leje af varevogn, kig forbi Car2Go.

Nissan NV300

Pris kun X kr. ex. moms.

Leasingtilbud ekskl. moms i 60 måneder
X kr. pr. måned.
Forudbetaling: X kr.
Restværdi: X kr.

 • Demobil til omgående levering!
 • 2.000 kg træk
 • Sider og bund
 • Indvendigt loft lys i varerum
 • 5 ÅR ELLER 160.000 KM GARANTI PÅ BILEN
Book en prøvetur

Nissan Navara

Pris kun X kr. ex. moms.

Leasingtilbud ekskl. moms i 60 måneder
X kr. pr. måned.
Forudbetaling: X kr.
Restværdi: X kr.

 • Demobil til omgående levering!
 • 3.500 kg træk
 • Med special lad
 • Justerbar arbejdslamper på taget
 • 5 ÅR ELLER 160.000 KM GARANTI PÅ BILEN
Book en prøvetur

Kontakt erhvervs sælger

Leon Hansen
Erhvervs sælger – Køge
Tlf.: 40221303
Email: [email protected]

Kør i en special-ombygget Nissan ladbil, varevogn eller kassevogn

Det er ikke altid nemt at finde den ladbil, varevogn eller kassevogn, som er den mest optimale til netop dit formål. Der kan være forskellige behov, som gør, at det er en udfordring at finde dén bil, som lever op til alle kravene. Heldigvis er der råd for det, hvis du vælger en special-ombygget Nissan-model.

PMA Biler kan skræddersy en løsning til dig

Det er ingen sag for PMA Biler i Køge og Roskilde at ombygge en Nissan-model til en ladbil, varevogn eller kassevogn, som lever op til dine krav. De har mange års erfaring med at ombygge Nissan-modeller, som fx NV400 og Cab Star. De biler, som bliver udgangspunktet for ombygningen, er stærke og robuste, som kan bruges til ethvert formål.

Bilerne er rummelige, så du ikke bliver begrænset af pladsmangel, når du skal flytte ting fra A til B. Ladvogne, kassevogne og varevogne er arbejdsbiler, der nogle gange bliver udsat for hårde prøvelser, som bump, grus, småsten, tunge materialer, tungt værktøj osv. Det nytter ikke noget, at bilen ikke kan holde til det i længden. Det er derfor en stor fordel, at den kan skræddersyes og tilpasses til dit transportbehov, så du får en stærk og praktisk arbejdsbil.

Udover at en ladbil, kassevogn eller varevogn skal bruges til at flytte ting fra A til B, kan den også fungere som et mobilt kontor. Det giver dig mulighed for at klare meget af det praktiske, når du er på farten. Kabinen kan i de fleste biler indrettes med mange forskellige opbevaringsrum, god benplads og højt til loftet. Derudover kan passagersædet udstyres med en hård ryg, så det bliver et mini skrivebord, når sædet bliver lagt ned. Det skaber lidt ekstra plads til computeren, diverse dokumenter eller noget helt tredje. Du har dermed mulighed for at holde styr på det hele, uanset om du er på kontoret eller i bilen.

 

Dine ønsker til den special-ombyggede ladbil, kassevogn, eller varevogn er udgangspunktet, når den skal designes, så den bliver, som du vil have den. Du kan blandt andet få indflydelse på:

 • Ladet eller lastrummets størrelse
 • Antal personer, der skal være plads til i kabinen
 • Om ladet skal være åbent eller lukket
 • Om der skal monteres en lift
 • Om der skal være en stigeholder
 • Om der skal monteres udstyr, som fx rotorblink og arbejdslampe.

Oplev komfort og køreglæde

Komforten, sikkerheden og funktionerne i en special-ombygget ladvogn, varevogn eller kassevogn gør det til en fornøjelse at køre fra første øjeblik. Sæderne kan udstyres med ekstra støtte til ryggen, for at øge komforten og skåne din ryg, hvis du eksempelvis kører meget på ujævne veje. Samtidig er sæderne behagelige og brede, så du uden problemer kan køre længere ture i din arbejdsbil.

Selvom det er store biler, er de velegnede til at køre både i byen, arbejdspladser eller større veje, der er ingen begrænsninger. Føreren har et godt udsyn fra kabinen, som gør den nemmere at manøvrere rundt med og øger sikkerheden under kørslen.