Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Elbiler på Bornholm

Tilbage i 2013 drog vores erhvervssælger Leon Hansen ud på sit første elbils-eventyr. Udstyret med den første generation Nissan Leaf, et telt og med sine skarpe salgsevner indtog han Rønne torv. Dette skulle senere vise sig kun at være starten på en spændende rejse som stadig er under udfoldelse.

Det var dog ikke kun folkene på Rønne torv som havde interesse i eldrevne biler. For da Leon besøgte folkemødet senere på året, vakte det også politisk og kommerciel interesse som senere skulle sende knapt 100 Nissan biler til Bornholm.

Idag har Leon sørget for at 92 Nissan biler har fundet vej til Bornholm, herunder 50 Nissan Micra, 25 Nissan Leaf og 10 Nissan E-NV200 (se artikel ). Særligt er dog den seneste levering, hvor Rønne Havn A/S, som de første på hele Bornholm, har fået leveret en 100% eldrevet Nissan E-NV200 med lad og tip.

Facts om selve bilen: Vægt 1.573 kg i køreklar stand og 2.240 kg i max lastet stand. Den er udstyret med et anhængertræk, som kan trække op til 450 kg. Det smarte hydrauliksystem giver mulighed for at tippe ladet.

Artikel skrevet af Mathias Strøm

Leon Hansen
Erhvervssælger