Menu
Close

Book en prøvetur

Book en prøvetur

Hvornår ønsker du at prøve bilen?

Bornholms Regionskommune vælger Nissan Micra

Den lille, effektive Nissan Micra vil snart transportere Bornholms hjemmepleje rundt.
”Bornholms Regionskommune står i 2015 for at skulle udskifte en del af bilerne til brug i bl.a. hjemmeplejen. Så efter et veloverstået EU-udbud er det endelige valg faldet på en Nissan Micra Visia, som bliver leveret i udgangen af uge 42”, udtaler udbuds- og indkøbskonsulent i Bornholms Regionskommune, Mette Rasch Pedersen.

Vandt på størrelsen

Det var Poul Michaelsen Automobiler i Køge, der i juli afgav et tilbud til kommunen med en Nissan Micra Visia, som viste sig at have den helt rigtige størrelse til formålet i hjemmeplejen.
Johan Michaelsen, som er salgschef hos Poul Michaelsen Automobiler, udtaler: ”Vi bød med en Micra, fordi den havde en god størrelse. Den føles faktisk som en stor lille bil, og så er den også let at komme både ind og ud af, hvilket hjemmeplejen jo gør mange gange i løbet af en dag”. Både Johan Michaelsen og Bornholms Regionskommune ser frem til et nyt og spændende samarbejde.

Bornholmsk Nissan-værksted

Købet har affødt endnu et givtigt samarbejde: Nemlig at der nu er lavet aftale mellem et lokalt serviceværksted i Rønne og Nissan. Bilhuset Mogens Elmer A/S har indgået kontrakt med Nissan om at blive et autoriseret Nissan-værksted. Dette betyder, at både kommunens nyindkøbte samt andre Nissan-biler nu kan få autoriseret service lokalt på Bornholm, samt at Bilhuset Mogens Elmer A/S fremover kan formidle salg af nye Nissan-biler.